Microdermabrasion vs. Microcurrent

August 31

Microdermabrasion vs. Microcurrent


Microdermabrasion og microcurrent er teknologiske metoder som brukes til å behandle visse hudsykdommer. Fremme i moderne teknologi har gjort disse ikke-kirurgiske behandlinger mindre invasiv og nesten smertefritt med effektive resultater. Microcurrent terapi ble opprinnelig utviklet for å lindre smerte og hjelpe skadet vev helbrede og behandler mange flere plager.

microdermabrasion

Dette er en ikke-invasiv behandling som brukes til å redusere store porer, revitalisere matt hud, redusere fine linjer og rynker og utrydde akne arr; strekkmerker og pigmentflekker. Fremgangsmåten innebærer en maskin som består av en kompressor og pumpe, som kombinerer slitasje ved bruk av aluminiumoksid krystaller med sug for å skrelle bort døde hudceller og brukt krystaller. Alternativ behandling omfatter bruk av en diamant stav til å slipe de områdene nærmere øyne og munn mer nøyaktig. Det er en rimelig rask behandling; for eksempel, ville hele ansiktet tar omtrent en halv time.

fordeler

Microdermabrasion er mindre invasiv og mindre smertefull enn andre hud behandlinger som laser resurfacing. Det er effektivt på alle hudtyper og toner med liten eller ingen bivirkninger. Post-behandling, huden er igjen ser strålende. Noen mennesker kan lide midlertidig rødhet. Hjem kits er tilgjengelig, som er et kostnadseffektivt alternativ.

Microcurrent

Denne formen for terapi bruker microcurrent teknologi for å gi milde elektriske impulser til huden for å stimulere helbredelse. Det kan lindre smerte, hjelpe regenerere skadet hud vev og stimulere lymfesystemet flyt. Den kan også brukes som en ikke-kirurgisk ansiktsløftning for å stramme og løfte slapp hud, redusere rynker og fine linjer, øke blodsirkulasjonen, myke hud, behandle rosacea og akne og redusere strekkmerker og cellulitter.

fordeler

Microcurrent terapi er en rask og smertefri behandling fordi de sensoriske reseptorer i kroppen ikke blir stimulert, kan så ingenting føles. Ifølge "Microcurrent stimulering og Microcurrent Therapy," microcurrent terapi kan hjelpe "stimulere og rehydrere kollagen, øker opptaket av næringsstoffer i cellene, og betydelig stimulere utskillelse av avfallsstoffer i kroppen," og dermed hjelpe generelle helse vedlikehold. Den behandler en rekke hudproblemer og kroppen problemer.

Kostnad Sammenligning

Som i 2010, microdermabrasion behandlinger i spa og salonger varierer mellom $ 75 og $ 200. Medisinsk Microdermabrasion er utført av dermatologer og varierer mellom $ 100 og $ 300 per behandling. Ifølge Microcurrent Information Resource Center, den gjennomsnittlige kostnaden for microcurrent terapi er like under $ 100 for en time-økt.

resultat Sammenligning

Ifølge Skin Slite nettstedet, mange som har prøvd microdermabrasion rapportere deres hud er igjen jevnere og revitalisert. Individuelle resultater avhenge av alvorlighetsgraden av en person operatørs hudtilstand som behandlingen ikke kan nå dypere lag av huden. Microcurrent teknologi tilbyr behandling for et bredere spekter av forskjellig hud og muskelproblemer.