Fordeler med en tørr badstue

January 18

En tørr badstue er lik den svenske kles varme bad. En tørr badstue er et lukket område hvor hevet temperaturer (rundt 200 grader F) årsak økte nivåer av svette. Tørr badstuer er kun brukt i noen få minutter om gangen, og blir ofte etterfulgt av kald dusj eller badekar. Tørr badstuer er forskjellig fra finske badstuer som bruker damp for å skape den svette effekt. Bruken av tørre badstuer kan ha positive effekter på kroppen.

avgift Fordeler

Tørr badstuer indusere rikelig svette, som hjelper kroppen å kvitte seg med giftstoffer. Giftstoffer som nikotin og alkohol kan fjernes ved rikelig svette.

Kreftfremkallende agenter

Tungmetaller som bly, nikkel og kadmium er kreftfremkallende stoffer. Tørr badstue-indusert svette bidrar til å fjerne tungmetaller fra kroppen.

brenner kalorier

Svette øker hjertefrekvensen. Den økt hjertefrekvens, kombinert med økt kroppstemperatur, bidrar til å øke stoffskiftet og i sin tur øker også kalorier forbrent av kroppen.

Cardiovascular Health

Den økte hjertefrekvens som resulterer fra å bruke en tørr badstue hjelper også opprette kardiovaskulær helse. Ved hjelp av tørr badstuer øker hjertefrekvensen og hjelper fall diastolisk blodtrykk, noe som gjør for en sunnere hjerte.

bekjempe bakterier

Ifølge fransk virologist Dr. Andre Lwoff, høy kroppstemperatur hjelpe kroppen bekjempe virus og sykdom. Tørr badstuer bidra til å øke kroppstemperaturen for å skape et miljø som ødelegger bakterier samtidig øke leukocytter nivåer og øke immunforsvaret.