Hvordan miste fett fra bena og Body

September 18

Hvordan miste fett fra bena og Body


Å miste vekt er et standard mål for mange mennesker, men det er utfordrende å gjøre det med en travel timeplan og begrenset tid. Men å miste vekt i beina og kroppen er i ferd med konsistens. Man trenger å utvikle en streng plan som kombinerer både kosthold og trening for å gå ned i vekt. Trening alene vil ikke få jobben gjort. Den viktigste komponenten i vekttap er et sunt kosthold. Når en diett er etablert, en treningsøkt plan utformet for å målrette fet områder vil sikre vekttap.

Bruksanvisning

1 Begynn et sunt kosthold. For å gå ned i vekt, det viktigste som må endres er kaloriinntaket. Spill din nåværende kaloriinntak og trekke et tilstrekkelig antall kalorier når begynner det nye kostholdet. Dette tallet avhenger i stor grad på din nåværende vekt og nåværende helsetilstand. Hvis finne et nytt mål kaloriinntaket er et problem, ta kontakt med en ernæringsfysiolog eller lege. Men å kutte ned på kalorier på noen måte vil hjelpe og er viktig når du bygger en ny diett.

2 Eliminer alle over behandlet mat når du oppretter den nye kosten. Prøv å holde seg borte fra alle brus og noe med mye karbonatisering. Inkluderer frukt, grønnsaker og mat laget av hele korn.

3 Øvelse i omtrent fire timer i uken. Hvordan du deler denne gangen er egentlig opp til deg, men prøv å minst innlemme tre ulike dager i denne tidsrammen i motsetning til stapper fire timer med trening i på en eller to dager. Det er ikke sunt. Spis riktig etter trening fordi kroppen får optimale resultater fra maten du spiser etter trening. Prøv og spise mat som er høy i protein når du gjør dette.

4 Utfør ulike øvelser som er rettet mot bena og kjerne. Dessuten er kardiovaskulær trening viktig i samlet vekttap. Ved hjelp av manualer, gjør lunges. Plasser høyre fot omtrent én yard foran venstre, mens du holder begge manualer. Bøy venstre kne, flytter den mot bakken. På omtrent en tomme over bakken, presse opp med høyre ben, og kommer til en stående posisjon igjen. Alternative bena når du gjør denne øvelsen. Du kan enten bevege seg i en retning fremover mens du gjør lunges, eller stå på ett sted, gjør et visst antall repetisjoner på samme benet før du bytter. Denne øvelsen vil hjelpe tone quadriceps.

5 heise manualer over hodet. Hvil dem rett under ørene, men ikke legg dem på skuldrene. Deretter utføre en knebøy. Hold ryggen justert og føttene skulder bredde hverandre og på en litt utover vinkel. Knebøy vil hjelpe deg å arbeide lårene og baken.

6 Styrk din kjerne samtidig miste vekt på bena. Du kan gjøre dette ved hjelp av treningsball. Legg deg ned på ryggen, plasserer anklene på toppen av ballen. Rull ballen mot kroppen din, mens du fremdeles holder føttene rett. Du vil føle brenne i magen og hamstrings hvis dette gjøres riktig. Bruk stoppeklokke for å ta tiden. Antall repetisjoner er ikke viktig når du gjør viktige oppgaver. Man må bokstavelig talt "feel the burn" for å vite at kjernen og underliv områder får jobbet ut.

7 Utfør sit ups mens du sitter på ballen. Dette vil ikke bare styrke magemusklene, det vil også hjelpe deg med å utvikle balanse, noe som vil tvinge begge bena for å gjøre arbeidet. Igjen, bruke stoppeklokken til å motivere deg selv og sette tid mål.

8 Legg en kardiovaskulær komponent til trening. Hoppe tau i minst fem minutter hver gang du trener. Du kan dele denne gangen opp hvis ønskelig fordi hoppe tau er en stor varm opp så vel som en stor kul ned. Bruk stoppeklokke for å holde nøyaktig tid. En hjerte-elementet vil få blodet sirkulerer til musklene, noe som gjør treningen mer gunstig. Det styrker også din utholdenhet, slik at du kan til slutt trene for lengre perioder av gangen.

Hint

  • Alltid holde hydratiserte når du trener. Lave væskenivåer føre til dehydrering og andre helseproblemer.
  • Ikke glem å strekke etter trening. Stramme muskler kan føre til kramper, stammer, og i verste fall, tårer.