Sikker og rask måte å miste vekt og lavere kolesterol

December 14

Å miste vekt og senke kolesterolet er to beslektede mål som kan oppnås i tandem med de riktige trinnene. Å være overvektig er generelt usunn og har en negativ effekt på utseendet. Høyt kolesterol kan tette blodårene og øke blodtrykket. Shedding de ekstra pounds og kolesterolsenkende krever disiplin, et sunt kosthold og regelmessig mosjon.

Trening

Øvelse for en time minst fire dager per uke. Ifølge Mayo Clinic, bør folk prøver å gå ned i vekt løpe, sykle eller svømme i et høyt tempo i minst 60 minutter de fleste dagene i uken.

Folk som oppholder seg fysisk aktiv brenne flere kalorier, og dermed miste mer vekt. Antall kalorier du forbrenner avhenger av hvor ofte, hvor lenge og hvor hardt du trener. Uansett hva trening du velger, blande i litt styrketrening i tillegg. Utføre tre sett med 20 push-ups annenhver dag gjennom hele uken. Har tre sett med 20 sit-ups i tillegg til å styrke din kjerne.

Ifølge National Cholesterol Education Program, overvekt har en tendens til å øke nivåene av skadelig LDL kolesterol og sette deg i større fare for å utvikle hjertesykdom. Ifølge National Cholesterol Education Program, er regelmessig fysisk aktivitet bidrar til å senke LDL-kolesterolet og er spesielt viktig for overvektige personer.

Kosthold

Spis bare sunn mat. Trening alene ikke vil senke kolesterolnivået ditt eller krympe midjen din hvis du spiser junk food. Gå på en streng diett for å gå ned i vekt og redusere kolesterolet. Ifølge Mayo Clinic, kan kutte 500 kalorier fra kosten hver dag hjelper deg å miste rundt ett pund per uke. Ved å brenne flere kalorier med trening, står du å miste enda mer vekt hver uke. The Mayo Clinic anbefaler et kosthold basert rundt frukt, grønnsaker, hele korn og proteinkilder som fisk og nøtter. The National Cholesterol Education Program anbefaler også å unngå mat høy i mettet fett, transfett og kolesterol, som for eksempel stekt mat, kaker, margarin og fet meieriprodukter.

Lifestyle Choices

Gjøre sunne livsstilsvalg å gå ned i vekt og lavere kolesterol. Kosthold og mosjon er viktig, men det er andre faktorer. Unngå å drikke alkohol. Øl, vin og brennevin alle har massevis av tomme kalorier. Du kan også være i stand til å brenne flere kalorier hver dag ved å gjøre enkle endringer, som å ta trappene i stedet for heisen eller sykling for å arbeide i stedet for kjøring. Selv aktiviteter som rengjøring av huset kan være en form for trening. Det kan ikke virke som mye, men alt du gjør har en kumulativ effekt på din generelle helse.