Tester vite hvilken Bach Flower rettsmidler å bruke

April 4

Tester vite hvilken Bach Flower rettsmidler å bruke


Dr. Edward Bach, en britisk lege, utviklet Bach Flower rettsmidler i 1930. Å tro at blomster og planter hadde naturlig helbredende evner, samlet han essensen av 38 planter og blomster. En kombinasjon av ett til sju essenser brukes i de fleste rettsmidler. En liten mengde blomst eller plantemateriale anvendes i en 8: 7 oppløsning av konjakk og vann. De regnes som trygge med mindre du er allergisk mot brandy. De rettsmidler er ment som en kortsiktig hjelpemiddel i regulering av følelser. Oppdage hvilken kombinasjon av Bach Blomstermedisin du trenger kan oppnås ved å kjenne deg selv eller å ha en venn eller et familiemedlem å identifisere de egenskaper som forårsaker et problem i livet ditt. Det finnes flere gode nettsteder som vil hjelpe deg å velge de rette kombinasjonene, eller du kan gå til en lokal Bach Flower utøveren, som kan blande riktig middel. Bach Flower rettsmidler anses ikke medisin, men det er ofte referert til som legemiddel. I USA blir de ofte kalt Bach essens, og i Storbritannia, Bach rettsmidler.

Rescue Remedy for angst

Hvis du er altfor stresset og lider av angst, da Rescue Remedy kan være for deg. Den hyppigst forskrevne Bach rette, er det brukt for stress og angst. Brukes til å dempe angst angrep og lette spenningen, er Rescue Remedy en blanding av Impatiens, Rock Rose, Clematis, Cherry Plum og Betlehemsstjernen. Det rette er også kjent som Five Flower Remedy. Før du tar noen Bachs blomstermedisin, sjekk med legen din.

Cherry Plum for Fear

Hvis du er altfor anstrengt og redd for din grunn gi måte, kan Cherry Plum være en del av blomstermedisin for deg. Vanligvis rettsmidler består av mer enn en essens. De blomstermedisin spørre vil finne ut om Cherry Plum essensen er det du trenger (se Ressurser).

Sikori for å være altfor bekymret Annet

Å være oppmerksom på andre er en god ting, bortsett fra når det går til det ekstreme. Bevissthet om andres behov på bekostning av seg selv kan bli tatt for langt. En essens av sikori i en blomstermedisin kan hjelpe til med å omdirigere noe av fokus tilbake til deg og ditt liv.

Honeysuckle for Living in the Past

Du kan finne deg selv å fokusere på fortiden for mye. Enten pining for hva var eller gjenoppleve fortiden, kan det forstyrre i din nåværende. Dr. Bach mente at essensen av Honeysuckle kan bidra til å bringe deg ut av dvele ved fortiden og inn i ditt nåværende liv.

Impatiens Cure Utålmodighet

Hvis du lider av veien raseri, hater å stå i kø eller manglende tålmodighet med familie, venner, sjefen eller barn, kan Essence of Impatiens hjelpe deg å oppnå en mer fredelig, tålmodig selv. Denne blomsten essensen er spesielt nyttig i dagens hektiske samfunn.

Clematis for Low Energy

Tilbringe dagene dine drømmer unna kan være et alvorlig problem hvis det er stoppe deg fra å oppnå dine mål. Den Bachs blomstermedisin for å hjelpe overvinne overdreven dreaminess vil mest sannsynlig inneholde Clematis.

Ta en online test

Online spørreskjemaer er tilgjengelige for å teste hvilke Bachs blomstermedisin er riktig for deg (se Resources.) Eller du kan gå til din lokale Bach Flower ekspert. Mange økologiske matbutikker, urt butikker og alternativ medisin utøvere kan hjelpe hjelpe deg med å finne den kombinasjonen av plante- og blomsteressenser som vil hjelpe deg.