Hva gjør du for Isjias Pain?

October 19

Sciatic smerte kan kjøre fra toppen av den berørte benet rumpeballe ned til hælen og selv gjennom tærne. Det er mange årsaker til hofte smerte, fra en svak belastning eller trykk på isjiasnerven til den mer alvorlige degenerative platen trykk. For midlertidig isjias smertelindring, har du noen alternativer.

Strekke

En på-hjem rette for å håndtere isjias smerter er strekke. Det finnes en rekke teknikker du kan bruke, fra yoga strekker til sports strekninger. Nøkkelen er å isolere det Piriformis muskel, noe som ofte trekker stramt på hoftenervene, forårsaker smerte. Et grunnleggende strekning begynner ved sitter kryss og tvers på gulvet. Ta ikke-berørte beinet og rette det ut så langt bak deg som mulig, slik at "isjias leg" foldet foran deg. Len kroppen over brettet beinet og strekke armene ut så langt foran deg som mulig. Pust dypt og forbli i denne posisjonen i minst ett minutt.

Is og Heat

Is og varmebehandlinger kan også lindre isjias smerter ved enten nummen eller løsne rundt muskelområdet. Vanskeligheten er at siden isjiasnerven er relativt dypt bak rumpeballe og nær nedre del av ryggen, kan det kreve litt ekstra tid eller omfattende behandling for å nå det berørte området. For isen, får en palm-sized plastpose med is og litt vann. Har noen gni det berørte området i små sirkler for ikke mer enn seks minutter av gangen. Etter glasur, gjøre mild strekking for ekstra lettelse. Med varme, bruk en svært varm varm pakke eller oppvarming krem. Dette bør ikke plasseres i mer enn 15 minutter om gangen. Du kan veksle is og varmebehandling tre ganger om dagen for hver. Dersom smerte vedvarer i mer enn syv dager, bør du oppsøke lege.

medisinering

Over-the-counter medisiner kan også bidra til å avlaste hoftesmerter. Den antiinflammatoriske funksjon av dem kan redusere muskelspenninger rundt isjiasnerven, også gjør det lettere å strekke seg. Ibuprofen og Naproxen er foretrukne medisiner, fordi de er ikke-steroide, unngår bivirkninger, slik som magesår. Hvis smertene fremdeles ikke går bort, kan en lege anbefale kortison injeksjoner til Piriformis muskel nær nerve. Kortison i langvarig bruk kan oppløse nærheten arrvev som også kan føre til hoftesmerter.