Foot Hard hud & amp; duct Tape

July 16
Foot Hard hud & amp; duct Tape

Hard hud kan ofte være skjemmende og ubehagelig for hvert skritt. Generelt, hard hud er ingen grunn til alarm, men de kan føre til mer alvorlige tilstander som infeksjoner som skyldes sår. Heldigvis er hard hud lett behandles, og du kan ta en rekke forebyggende tiltak for å tillate deg å gå fritt.

Foot Callus Årsaker

Foot hard hud er tykk og herdet lag av huden som følge av overdreven friksjon og trykk. Døde hudceller samle og herde over områder som opplever mest friksjon. Ballen av foten, hælen og stortåen er alle områder av foten som er utsatt for hard hud. Hard hud kan være forårsaket av seg sko som ikke passer eller er for høy, fedme, avvik i gangmønsteret og ha flate føtter.

duct Tape

Plassering duct tape over det berørte området kan bidra til å lindre friksjon mens du går, og dermed bidra til å redusere dannelsen av hard hud. Føttene må være skikkelig rengjort på forhånd for å gjøre duct tape pinne.

Duct Tape Alternatives

Shoe inserts kan hjelpe mennesker med en underliggende fotdeformitet som flate føtter eller svært høye buer. Andre behandlinger inkluderer soaking føttene i vann for å myke opp hard hud og dermed gjør dem lettere å fjerne. Du kan også prøve å bruke en pimpstein for å tynne lag av fortykket hud mens du bader. Fukte føttene daglig for å holde dem myke og alltid ha gode sko.

Dos and don'ts

Når jeg prøver å fjerne hard hud unngå å bruke veldig skarpe gjenstander som kniv eller et barberblad som de kan føre til alvorlige skader og infeksjon. I noen tilfeller kan hard hud være et tegn på en underliggende sykdom. Diabetes, for eksempel forårsaker dårlig sirkulasjon i beina, derfor personer som lider av denne sykdommen er sannsynlig å få hard hud lettere. Hvis calluses er en ubehagelig og ødeleggende problem for deg, ta kontakt med legen din for å finne den beste behandling.

Callus forebygging tips

For å unngå hard hud helt, CNN Health nettsted forteller at du bruker sko som ikke constrict føttene og kvinner bør unngå iført høye hæler. Ved hjelp av beskyttende belegg som bandasjer enn berørte områdene og iført sokker kan også bidra til å redusere fuktigheten i skoen og dermed redusere mengden av friksjon kan du møte mens du går.