Fellesskapets ressurser for folk som hadde Strokes

September 2

Effektene av et hjerneslag kan være ødeleggende for en privatperson. Et slag bringer lammelse eller svekker en side av kroppen; det kan påvirke både arm og ben, eller i noen tilfeller i hele siden av kroppen. Problemer knyttet til et slag inkluderer balanse og koordinasjon vansker, talevansker, problemer med hukommelse og tenkning for å nevne noen. Det er fellesskapets ressurser tilgjengelig for å hjelpe slagpasienter og deres familier til å håndtere slagrelaterte problemer.

Mat

Det er samfunnet matressurser tilgjengelige for slagpasienter. Angel Food Ministries tilbyr en $ 65 boks med næringsrik dagligvarer for $ 30 med ingen grense for hvor mye bokser som kan kjøpes. Angel Food Ministries er tilgjengelig i 35 stater. Måltider på hjul er også en ressurs for streik ofre, og leverer et forberedt måltid uten kostnader for mottakerne.

Hjem Helsetjenester

Hjem helsetjenester er tilgjengelig for å hjelpe slagpasienter med helsemessige problemer forbundet med et slag. Disse tjenestene er gjort tilgjengelige gjennom Besøks Nurses Association, privatiserte hjem helsetjenester etater, sykehus hjemmetjenesten programmer og gjennom lokale helse avdelinger. Disse fellesskapets ressurser kan variere fra samfunn til samfunn. De som søker informasjon om disse ressursene bør kontakte sitt lokale sosiale tjenester byrå.

Frelsesarmeen

Slagpasienter i samfunn som er vert for et kapittel i Frelsesarmeen kan få hjelp fra dem. Frelsesarmeen er en religiøs hjelpeorganisasjon som ble grunnlagt i 1852 av William Booth i England. Mens departementet av Frelsesarmeen er åndelig av natur, gjelder Frelsesarmeen sin tjeneste ved å nå ut til fysiske behov. Noen ressurser fra Frelsesarmeen som kan dra slagpasienter inkludere sine besøksprogrammer og sine hjem for eldre som har spesielle behov.

Volunteer Visitation programmer

Noe som kan bli oversett med slagpasienter er ensomhet. De ødeleggende effektene av et hjerneslag kan legge igjen en slagpasient hjemme-bundet med liten eller ingen kontakt med omverdenen. Enkelte lokalsamfunn har frivillige besøks programmer tilgjengelig for slagpasienter. Gjennom en frivillig visitas program, kan en slagpasient motta jevnlige besøk eller telefonsamtaler fra en frivillig. Dette er ikke bare gunstig for hjerneslag offeret, men kan dra offerets omsorgsperson ved å gi omsorgspersonen en pause. Frivillige samværs tjenester varierer fra samfunn til samfunn, og kan gis gjennom byråer som vennlig besøkende eller en lokal menighet.