Reseptbelagte legemidler for Kviser

July 28

Reseptbelagte legemidler for Kviser


Akne er en vanlig problem for tenåringer og noen voksne. Puberteten kan forårsake kviser å flair opp i tenårene - mens andre faktorer som for eksempel et skittent arbeidsmiljø eller en genetisk lidelse kan føre til at voksne å få kviser. Akne kan vanligvis fjernes med ansikts-produkter, slik som vasker og kremer. Men noen ganger akne kan vedvare siste normale behandlinger. Når akne ikke kan fjernes ved enkel rengjøring er det flere typer reseptbelagte medisiner du kan bruke til å redusere og til slutt bli kvitt kvisene dine.

Differin

Differin er tidligere kjent som "Adapalene" er en gang-en-dag gel. Differin bremser frekvensen av hud celle Shedding. Dette holder Shedding hud celler fra å komme inn i porene og forårsaker blemmer som akne eller kviser. Denne behandlingen krever redusert kontakt med sollys.

azelainsyre

Azelainsyre er en behandling krem ​​ment å brukes to ganger daglig for maksimale resultater. Azelainsyre hjelper hudcellene fornyer seg raskere. Dette hindrer hudceller fra å bygge opp og tetter porene, noe som skaper kviser. Denne behandlingen dreper også bakterier som danner hudormer.

Bensoylperoksid

Benzoyle peroxide er tilgjengelig i gel, vask og krem ​​former. Benzoyl peroxide dreper spesielt Propionibacterium acne - bakterier som forårsaker acne å danne i første omgang. Denne behandlingen har også en peeling effekt som brukes til å fjerne urenheter fra huden etter behandlingen er blitt anvendt.

erytromycin

Erytromycin er en salve som kommer i små pakker. Denne behandlingen er et antibiotikum som er ment å bli brukt to ganger daglig. Erytromycin er et antibakterielt middel som forhindrer akne-forårsaker bakterier i å vokse. Gelen er ment å bli brukt, og vaskes bort.