Kvalifikasjoner for Home Health Care Providers

April 8

Helsehjelp i hjemmet blir en stadig levedyktig alternativ for mange. Snarere enn å sende våre kjære til et anlegg, redusere deres livskvalitet så vel som sine sparepenger, er det fornuftig å ansette noen til å jobbe i hjemmet. Her finner du informasjon om de kvalifikasjoner for hjem helsepersonell samt praktiske råd om hjemmesykepleien.

Når trenger jeg Home Care?

Beslutningen om å sende en glad til assistert levende eller sykehjem er ikke bare vanskelig, det er ekstremt dyrt. Hvis din kjære trenger skånsom hjelp med oppgaver i dagliglivet som å ta medisiner, forbereder måltider, bading, toalettbesøk, påkledning, lys rengjøring eller shopping, kan du vurdere hjem helsevesenet. Kostnadene kan variere fra stat til stat, men generelt vil det være billigere å leie noen til å komme inn i ditt hjem. En ekstra fordel er at din kjære vil være i stand til å bo i sitt hjem for en lengre periode.

Hva er kostnader involvert?

Generelt kan kostnaden for en omsorg anlegget være fra $ 5000 til $ 10.000. For ca 20 timer per uke, på et gjennomsnitt på $ 20 per time, vil kostnaden for et hjem helsepersonell være ca $ 1600 per måned.

Hva er en Home Health Care Provider?

Begrepet "hjem helsepersonell" dekker en rekke titler, som alle gjelder for folk som kan komme inn i ditt hjem for å hjelpe omsorg for din kjære. Jo mer utdanning en person har, jo høyere pris for omsorg. Byrået eller enkelte vil informere deg om timekostnad for hver leverandør.

Hjemmeværende / ledsager - Gir hjelp til oppgaver i dagliglivet, inkludert ambulation, bading, spising, lett rengjøring, tilberedning av måltider og kameratskap. I visse tilfeller kan ledsager kjøre pasienten til avtaler eller utflukter. Agency forskrifter og enkeltpersoner kan tillate eller forby denne oppgaven for ansvar formål. Den hjemmeværende eller følgesvenn er ikke en lisensiert eller sertifisert posisjon. Vanligvis folk i denne rollen er omsorgspersoner som har hatt erfaring med noen form for eldre omsorg. Noen byråer tilbyr trening klasser av sine egne for denne stillingen.

Sertifisert Nursing Assistant (CNA) - Noen ganger kjent som et hjem helse aide, CNAs har en nasjonal sertifiseringsprosess. Noen stater krever sertifisering for denne posisjonen, og andre ikke. Siden regelverket varierer fra stat til stat, må du sjekke din tilstand nettsted for å bestemme lokale krav. CNA utfører vanligvis mange av de samme oppgavene som følgesvenn, men også er opplært i grunnleggende sykepleieferdigheter, ernæring og smittevern.

Licensed praktiske sykepleier (LPN) - En Hjelpepleierne har mer trening enn en CNA og må ha lisens i alle stater. Den Hjelpepleierne vil samle helse historie informasjon, ta vitale tegn, utarbeide og levere injeksjoner, og hjelpe pasienter med alle dagliglivets aktiviteter.

Sykepleier (RN) - En sykepleier må motta en knytte grad, bachelor-grad eller diplom fra en godkjent sykepleierutdanning. Hun må da passere en nasjonal lisensiering eksamen for å få en lisens. Alle stater krever en lisens, og en RN kan bli lisensiert i mer enn én stat. Å ha en RN for hjem helsevesenet er sjelden fordi det er vanligvis koster uoverkommelige. Det er et par anledninger for en sykepleier å komme til hjemmet. Ofte et byrå vil sende en RN for en første pasient inntak, innspilling helse historie og vitale tegn. Den registrerte sykepleier kan hjelpe deg med alle daglige gjøremål, samt vurdere pasientforhold. (Bureau of Labor Statistics Informasjon om Licensed Praktisk Sykepleiere og lisenser Yrkes Sykepleiere).

Agency versus Individuell

Noen ganger kan du være i stand til å ansette en person som en følgesvenn for din kjære i stedet for å bruke et byrå. Dette kan være mer kostnadseffektivt, eller kanskje du har funnet noen du virkelig liker. Hvis du bestemmer deg for å leie en leverandør uten å bruke et byrå, være sikker på å gjøre en kriminell og sex lovovertreder bakgrunnssjekk. De fleste lokale politistasjoner vil gi deg nødvendig informasjon for å utføre disse søkene. Agency fordeler inkluderer nødvendige bakgrunnen sjekker samt et team av leverandører til din disposisjon.

viktige påminnelser

Minn din kjære ikke å forlate kontanter eller kredittkort i vanlig skue. Fjern alle papirer som inneholder personlig informasjon som personnummer. Hvis du har små, verdifulle gjenstander som ikke trenger å være på skjermen, sette dem i lagring.

Sjekk med din tilstand lisensiering styret å sikre at alle lisenser og sertifiseringer av den enkelte er oppdatert og det er ingen ventende handlinger eller klager mot hjemme helsepersonell.

Sex lovbryterens registre varierer fra staten. Du kan søke i registeret vedlikeholdes av staten (søk "state name" + "sex lovbryteren register") eller sjekk Federal Bureau of Investigation nettside.