Er Zoloft en god medisinering for angst?

December 5

Er Zoloft en god medisinering for angst?


Angst er en mental tilstand som er preget av følelser av frykt og ekstrem stress. Angst symptomer inkluderer spente muskler, svetting, hodepine, skjelvende og kvalme. Den Zoloft medisiner produsert av Pfizer Inc. er ofte foreskrevet for å behandle angst forhold hos voksne.

typer

Zoloft er godkjent for å behandle spesifikke angstlidelser, inkludert sosial angstlidelse, panikklidelse, tvangslidelser (OCD) og posttraumatisk stresslidelse (PTSD). Zoloft er tidvis foreskrevet til OCD barn i alderen 6-17.

Funksjon

Zoloft er en selektiv serotonin-reopptaksinhibitor (SSRI), som blokkerer reabsorpsjon av serotonin nevrotransmitter. Serotonin er tenkt å regulere følelser av angst og depresjon.

Dosering

Zoloft er foreskrevet i 25 milligram, 50 milligram og 100 milligram orale tabletter. Den gjennomsnittlige halveringstid av en Zoloft dosering er 26 timer.

Bivirkninger

Noen angst pasienter som tar Zoloft lider av hodepine, søvnløshet, døsighet, diaré, mageproblemer og seksuelle problemer. Andre vanlige bivirkninger inkluderer en økning i svette, tåkesyn og ukontrollerbare skjelvinger.

advarsler

Angst pasienter som tar Zoloft må kontakte sine leger umiddelbart dersom de merker forverring eller ny angst, selvmordstanker, panikkanfall, alvorlig uro eller impulsive handlinger.