Hvordan finne en bestemt lege ved navn

June 5

Enten du har mistet kontakten med en tidligere lege eller du ønsker mer informasjon om din nåværende lege, finne informasjon om en bestemt lege kan virke utfordrende. Takk til statlige, nasjonale og lokale ressurser, men å finne en bestemt lege gjennom et navnesøk er en grei prosess. Det er tre hoved trinnene for å finne en lege med et navnesøk.

Bruksanvisning

1 gjennom nasjonale kataloger søk. Stol på nasjonale legevurderinger nettsteder som UCompareHealthCare å søke etter en bestemt lege ved navn; disse områdene gir flere søkeverktøy for å lokalisere nærliggende leger, inkludert et verktøy som lar deg søke etter navn. Nasjonale medisinske foreninger som American Medical Association gir også søkeverktøy som lar deg finne en bestemt lege ved å skrive inn navnet sitt. Board sertifisering organisasjoner også tillate deg å søke sine sertifiserings ruller av lege navn. Søkeresultater fra nasjonal kataloger utbytte kontaktinformasjon, utdanning og opplæring historie og medisinsk spesialitet.

2 Kontroller tilstand styret i medisin. Hver stat styret i medisin gir offentlige kataloger av leger som har en medisinsk lisens i staten; disse katalogene er søkbare på nettet gjennom nettstedet til staten styret i medisin. Medisinsk styrene har en rekke verktøy som lar deg sjekke status på en lisensiert lege, inkludert en enkel navnesøk. Medisinsk board verktøy vanligvis har hjemme eller på kontoret adresse, telefon- og faksnummer og informasjon om legens utdanning, opplæring og eventuelle disiplinære tiltak.

3 Se på området sykehus og medisinske skoler. Fellesskapets sykehus, undervisning sykehus, samfunnet klinikker og medisinske skoler vanligvis innlegget verktøy på sine nettsteder for å tillate pasientene å søke etter en lege å øve på sykehuset. Bruk disse verktøyene for å finne en bestemt lege gjennom et navnesøk. De fleste sykehus søkeverktøy gi kontoradresse, telefonnummer, typer pasienter sett og om han er imot nye pasienter.