Cilostazol bivirkninger

September 17

Cilostazol bivirkninger


Cilostazol er et reseptbelagt legemiddel som selges under Pletal merkenavn i USA. Dette stoffet brukes til å forbedre strømmen av blod i en pasients blodkar og redusere smerter i bena som er resultatet av dårlig sirkulasjon. Mange brukere av denne medisinen er i stand til å gå lengre avstander før de trenger å hvile bena. Cilostazol er tilgjengelig i en tablett og kan føre til noen bivirkninger.

Nervesystemet og relaterte effekter

Brukere av cilostazol har opplevd noen bivirkninger som er relatert til nervesystemet og må bringes til lege oppmerksomhet. Ifølge Mayo Clinic, har noen pasienter klaget over besvimelser. Tretthet, forvirring og uklart syn er mulig med dette stoffet. Noen mennesker har opplevd et tap av bevissthet, eller en manglende evne til å snakke. Anfall, midlertidig blindhet og uvanlig svakhet er mulig. Det har oppstått øresus.

Gastrointestinal og urin Effects

Noen mennesker har møtt gastrointestinale og urin bivirkninger mens du bruker cilostazol og disse effektene krever medisinsk hjelp. Ifølge Mayo Clinic, har enkelte brukere merke fordøyelsesbesvær, halsbrann eller kvalme. Magesmerter og oppkast har skjedd med denne medisinen. Gass er en vanlig bivirkning av cilostazol. Avføring har produsert tjæreaktig, lys farget eller leire farget avføring i noen tilfeller. Urin kan bli mørk i fargen og urinering kan være vanskelig eller smertefullt.

Luftveis og relaterte effekter

Respiratoriske bivirkninger har forekommet i enkelte cilostazol brukere som skal behandles av lege. Ifølge Mayo Clinic, noen mennesker har utviklet neseblod, heshet og hoste. Kortpustethet og andre pusteproblemer ble rapportert i enkelte tilfeller. En pasients nese kan kjøre eller bli innestengt mens du blir behandlet med denne medisinen. Sår hals er en vanlig effekt av denne medisinen.

andre effekter

Cilostazol pasienter har rapportert andre bivirkninger, og disse effektene bør diskuteres med en lege. Ifølge Mayo Clinic, noen mennesker har klaget over feber, ryggsmerter og hevelse i armer og ben. En pounding hjerteslag, muskelstivhet og muskelsmerter ble lagt merke til av noen pasienter. Skjelettsmerter, elveblest og vanskeligheter med å svelge er mulig mens en person bruker dette stoffet. Noen mennesker har lagt merke til blåmerker, hetetokter og hevelse i ansiktet og ekstremitetene.

Overdose

En overdose av cilostazol trenger øyeblikkelig legehjelp og pasienter bør se etter tegn på en overdose av dette stoffet. Ifølge Mayo Clinic, har enkelte brukere opplevd diaré under en overdose. Folk kan lett bli svimmel eller ør hvis de stiger plutselig fra en sittende eller liggende stilling. Alvorlig hodepine kan utvikle seg etter en høy dose av dette stoffet har blitt konsumert. Rask eller uregelmessig hjerteslag kan følge en overdose.