Vitaminer som hjelper Eksem

June 25

Eksem er en inflammatorisk hudsykdom ofte kategorisert av kløe, rødhet og tørrhet i huden. Den økte kløe fører til sprekker og rive av huden som kan føre til blødning og siver. Eksem er forårsaket av giftstoffer i kroppen. Vitaminer og mineraler er en naturlig og sunn måte å redusere eksem og dens virkninger.

linfrø

Linfrø inneholder omega-3 fettsyrer som bidrar til å holde huden sunn. Linfrø kan svelges for å behandle eksem internt eller brukes i oljer og kremer til behandling av eksem lokalt.

vitamin A

Vitamin A gir et løft til kroppens immunsystem. Vitamin A bidrar til å øke antistoffer og lymfocytter, og kan finnes naturlig i frukt og grønnsaker oransje i fargen, som gulrøtter, søtpoteter og mango.

vitamin E

Vitamin E er et populært valg for å redusere virkningene av eksem. Vitamin E gir kroppen med antioksidanter som hjelper fukte huden og brukes i aktuell kremer og salver for å redusere eksem er kløe og rødhet.

Sink

Sink hjelper kroppen leges skikkelig gjennom regulering av celleproduksjon. Sink hjelper også kroppens syntese av proteiner. Sink finnes naturlig i matvarer som østers, erter og havre.

B-kompleks vitaminer

B-kompleks vitaminer er alle viktige vannløselige vitaminer unntatt vitamin C. B-kompleks vitaminer bidra til å fremme sunn hud, hår og negler. De kan også hjelpe kroppen fordøye proteiner, karbohydrater og fett avgjørende for sunn hud. B-kompleks vitaminer fremme vev vekst og reparasjon.