Hvordan Hør en Baby & # 039; s Heartbeat i første trimester

May 12
Hvordan Hør en Baby & # 039; s Heartbeat i første trimester

Første gang du hører babyens hjerterytme kan du føle glede, lykke og spenning. Det høres kanskje ikke akkurat som det du er vant til å høre, som babyens hjerterytme er mye raskere enn en voksen hjerterytme. Noen beskriver en babyens hjerterytme som en galopperende hest fordi det er så sterk og, avhengig av hvilken enhet som brukes til å høre det, kan lyden være høyt. Andre kan beskrive det som en susende lyd, i likhet med hva et skjell ville høres ut når du trykker på et skjell opp til øret. Imidlertid kan det være vanskelig å høre babyens hjerterytme, spesielt når svangerskapet er mindre enn 12 uker sammen.

Trinn 1

Leie eller kjøpe en doppler. En Doppler er en enhet som leger bruker til å høre babyens hjerterytme. Du kan kjøpe lignende Doppler-lignende enheter på butikker eller butikker som spesialiserer seg på å selge baby forsyninger. Avhengig av hvilken enhet du kjøper, kan det komme med hodetelefoner for å lytte til babyens hjerterytme eller spille av lyden på en radio-lignende instrument.

trinn 2

Legg deg ned på et flatt underlag. Du kan ligge på en seng, sofa eller på gulvet. Velg det som er mest behagelig for deg, men sørg for at ryggen ikke synker ned i madrassen eller sofaen. Når ryggen synker ned i overflaten, kan du ikke være i stand til å høre babyens hjerterytme samt du normalt ville gjort hvis magen var i oppreist stilling.

trinn 3

Løft skjorta over magen, men under brystene. Du kan også brette din skjorte under bh for å hjelpe holde skjorta over magen. Det vil være lettere å høre babyens hjerterytme hvis ingenting kan hindre lyden.

Trinn 4

Trykk på Doppler på magen. Du kan ikke finne babyens hjerterytme i begynnelsen, men ikke bli skremt. Under første trimester av svangerskapet, har barnet god plass til å bevege seg og flyte fritt rundt. Det kan ta flere forsøk før du finne hans hjerteslag. Du kan også trenge å justere volumet på enheten for å sørge for at lyden er helt opp slik at du kan høre babyens hjerterytme enkelt.

Du trenger

  • Doppler