Hvorfor Unngå å drikke kaffe mens på en lav carb diett?

June 15
Hvorfor Unngå å drikke kaffe mens på en lav carb diett?

Skal du på en low-carb diett betyr å gjøre store endringer i kostvaner, inkludert å gi opp brød, pasta, poteter, ris og søtsaker. Mange drikker inneholder også for mange karbohydrater for å være en del av en lav-carb diett, inkludert brus, frukt slag, rene fruktjuicer, energidrikker, sjokolademelk, yoghurt drinker og mange alkoholholdige drikker. Kaffe er en av de mest konsumert drikkevarer. Hvis du føler at du ikke kan fungere uten din java, lurer du kanskje hvordan kaffe passer inn i en low-carb diett.

Kaffe og Carb Content

Svart kaffe, enten det er filtrert, espresso eller koffeinfri, inneholder ingen kalorier eller karbohydrater og er egnet for en lav-carb diett. Du kan legge små mengder krem, som inneholder 0,5 g karbohydrater per 1 ss. i gjennomsnitt, men sjekk etiketten for å være sikker. Hver pakke av sukker gir 4 g karbohydrater, og 1 ss. melk har ca 1 g karbohydrater. Spesialkaffe har en stor mengde sukker lagt til dem, noe som gjør deres carb innhold nå 12 til 59 g per 16-oz. servering - og opp til 80 g med pisket krem.

carb krav

Hvis du pleide å ha en kopp mocha, karamell latte eller annen søtet og høy-carb kaffedrikk på regelmessig basis, kommer til kaffebaren for å bestille en svart kaffe kan være vanskelig for deg og fristelsen til å ha din søt kaffe kan vær storslagen. Selv om du lage din egen kaffe hjemme, drikker svart kaffe, hvis du ikke er vant til det, kan utløse carb krav bare fordi du tidligere har forbundet smaken av kaffe med sødme. Det er ingenting galt med inkludert carb-gratis kaffe i lav-carb diett, men ta hensyn til hvordan du føler for å sørge for at kaffe ikke utløser carb cravings.

kunstige søtstoffer

Mange low-carb dieters bruke kunstige søtningsmidler, eller sukkererstatninger, i sin kaffe for å tilfredsstille sine søt tann uten at det påvirker deres carb teller. Selv om kunstige søtstoffer ikke inneholder karbohydrater og er egnet for en lav-carb diett, bidrar de til å opprettholde din søt tann og kan gjøre deg begjærer søtsaker eller stivelsesholdige matvarer. Noen mennesker også oppleve vekttap platåer ved bruk av kunstige søtstoffer i sammenheng med en lav-carb diett. Dømme selv. Legg merke til om du har hyppige carb cravings, eller hvis du ikke klarer å gå ned i vekt. Hvis dette er tilfelle, kan du prøve å fjerne kunstige søtstoffer for å lindre dine krav og hjelpe deg å gjenoppta vekttap.

Kick the Coffee Habit

Svart, espresso eller koffeinfri kaffe, med eller uten fløte og kunstige søtstoffer, er vanligvis tillatt på en low-carb diett. Men hvis du mener at din kaffe vane er hindering din fremgang på low-carb diett, enten ved å opprettholde ditt ønske om søtsaker og karbohydrater, eller ved å svekke vekttap, prøve å kutte kaffe fra kostholdet ditt for et par uker. Bytt ut kaffe med te og urtete hvis du foretrekker varm drikke eller springvann eller brus vann med en twist av sitron eller lime juice.