Hvordan forbedre Positive Thinking

March 25

Hvordan forbedre Positive Thinking


Forbedre positiv tenkning kan hjelpe deg å bli lykkeligere, sunnere, mindre stresset og mer vellykket. Som en positiv tenker erkjenner problemene og bruke positiv tenkning for å løse dem. Med forbedret positiv tenkning vil du forbedre humøret og gi andre fordelen av tvil. Forbedre positiv tenkning handler om å praktisere positiv tenkning.

Bruksanvisning

1 Identifiser negative tenkning. Carry en notisblokk og penn med deg overalt. Hver gang du tenker noe negativt skrive det ned, deretter krysse den ut. Tenk på en måte å snu det negative til noe positivt, og deretter skrive det ned.

2 Kvitter de gode tingene i livet ditt. Altfor ofte vi avvise de positive tingene i våre liv og fokusere for mye på det negative, stadig prøver å "fikse" alt. Forbedre positiv tenkning ved å anerkjenne disse gode ting. På slutten av dagen sitte og huske alt det gode som har skjedd. Det kan bidra til å holde en takknemlighet journal (se ressurser boks).

3 Reduser tvil. Tvil kommer med lav selvtillit. For eksempel har du en presentasjon kommer opp på jobb og du tror ikke noen vil like det. I stedet forbedre positiv tenkning ved å finne ut hvordan presentasjonen kan interessere dine kolleger. Fokuser på de positive sidene ved en situasjon og øke din tillit til å redusere din tvil. Fokuser på dine sterke sider og hva du har oppnådd å bli kvitt tvil. I takknemlighet journal skrive positive ting om deg selv. Det kan være ferdig et prosjekt, snakke foran en gruppe, som mottar en pris, gå til en klasse, å stå opp tidlig, eller matlaging middag. Ved å definere hva dine egenskaper er du vil få selvtillit.

4 Acquire positive venner. Negative venner vil ta deg ned med dem fordi pessimisme kan være smittsom. Omgi deg med mennesker som tenker positivt, og du vil være den samme.

5 Plan positivt for fremtiden. Planlegging tvinger deg til å sitte ned og tenke over livet ditt og hvor du vil den skal være. Forbedre positiv tenkning ved å planlegge for fremtiden, skape det livet du ønsker, og nå gjennomtenkte mål. For eksempel, hvis du har negative tanker om din karriere kan det bety at du trenger en endring. Lag en plan for en karriere endring: velge en skole dersom du trenger tradisjonell trening, delta på klasser, oppnå et internship, og søke på jobber i det nye valgte feltet. Planlegging er å skape en positiv fremtid ved å fylle små mål for å nå større en.

6 Tenk rasjonelt. Når du tenker negativt er det ofte ulogisk og når du kan kjenne at du vil være i stand til å forbedre din positiv tenkning. Når du tror ingen vil være interessert i presentasjonen, spør deg selv om det er sant. Du vil ofte oppdage at det ikke er. Når du innser å være pessimistisk er ikke en ekte måte å tenke, vil du ha en enklere tid å øke positiv tenkning og deretter fokusere på hvordan du kan gjøre presentasjonen bedre.

Hint

  • Analyser dine tanker med jevne mellomrom for å luke ut negativitet.