Slik rapporterer sykehjem misbruk i Ohio

September 16

Slik rapporterer sykehjem misbruk i Ohio


Mange sykehjem gir utmerket omsorg til eldre og andre som trenger 'round-the-clock dyktige sykepleie, men av og til fysiske, seksuelle eller følelsesmessige overgrep skjer i sykehjem. The National Center på Elder Abuse rapporterer at så mye som 10 prosent av alle eldre mennesker opplever overgrep på et tidspunkt, men at bare om lag 20 prosent av disse tilfellene aldri blir rapportert. Ikke nøl med å rapportere misbruk som forekommer i sykehjem; du kan redde et liv.

Bruksanvisning

1 Telefon langsiktig omsorg ombudsmann i regionen av staten hvor misbruket skjedde. Per april 2011 er det 12 regionale avdelinger i delstaten Ohio. Se link i Resources for å finne nummeret til kontoret til langsiktig omsorg ombudsmann servering ditt område.

2 Gi så mye informasjon som mulig om de overgrep som har eller kan ha skjedd, inkludert navn og adresse på sykehjemmet, navnet på beboer, navn på alle ansatte som er involvert hvis du vet navnene deres og en beskrivelse av misbruke.

3 Gi ytterligere informasjon om sykehjem bosatt involvert, for eksempel eventuelle problemer med sin fysiske eller psykiske helse som ville gjøre ham særlig utsatt for overgrep eller ute av stand til å rapportere misbruk på egen hånd.

Hint

  • Ring selv om du ikke har all informasjon som er nevnt i denne artikkelen. Bare gi så mye informasjon som mulig.
  • Ikke prøv å etterforske overgrep selv og ikke nøl med å ringe hvis du ikke er sikker på om overgrep har virkelig skjedd. Ringe og trente etterforskere vil se nærmere på saken.
  • Hvis du mener en person bosatt i et sykehjem er i umiddelbar fare, ring 911. Den langsiktige omsorg Ombudet vil prøve å undersøke umiddelbart, men vil ikke komme i løpet av minutter, da politifolk vil hvis du ringer 911.