Hva er årsakene til Ører Etter Laser Eye Treatment?

July 25

Ifølge en rapport fra medicinenet, øye floaters er ikke farlig, og de er vanligvis mild og flyktig, men de kan være irriterende, og på det meste, ødeleggende for ens syn. Mens laser behandling brukes til å behandle dem, kan flytere faktisk være en bivirkning av laser øye kirurgi for synskorreksjon.

Identifikasjon

Øye floaters er små "pelsdotter" som flyter i en visjon, og de kan vises i ett eller begge øyne. Disse flekker i visjonen er løsrevne forekomster i øyets glasslegemet (gelé stoffet mellom øyet linsen og netthinnen), som vanligvis går unna på egenhånd uten behandling.

Hornhinnen klaff

I laser synskorreksjon, for eksempel LASIK kirurgi, skaper kirurgen en klaff i hornhinnen (den gjennomsiktige vinduet i øyet), som er snudd oppover for å jobbe med vevet under, og lukket ved avslutningen av operasjonen. Noen ganger har dette klaff rynker eller ikke følge øyet skikkelig, noe som kan føre til flytere og blinde flekker i en visjon.

varierende syn

Varierende syn er en typisk bivirkning av laser øye kirurgi, ifølge AllAboutVision.com, som sier at dette skal avta innen tre måneder etter operasjonen. Varierende syn omfatter ikke bare endringer i synsskarphet, blinde flekker, lysfølsomhet og gjenskinn, men også forekomsten av flytere.

The Healing Process

Flytere kan oppstå etter laser øye kirurgi som en del av den naturlige helbredelsesprosessen. Laser kirurgi justerer og fjerner øyet vev, "rallende" normale funksjoner i øyet. Selv om lasere bruke ekstrem presisjon, er øyet ekstremt følsom for endringer og tilpasninger til bestemte deler kan lett utløse reaksjoner i andre deler av øyet, med flytere som en mild bivirkning.

Eye Infeksjon

Selv uvanlig, ifølge AllAboutVision.com, er øyeinfeksjon en mulighet etter laser øye kirurgi. Hvis betennelse oppstår med et øye infeksjon, kan det glassaktige gelé begynne å kondensere, forårsaker uoverensstemmelser i vekten av gelé, og dermed forårsaker "veier" biter til å falle; dermed flytere.

Behandling

Øyet floaters rapportere tilgjengelig på MedicineNet.com sier at de fleste flytere vil avta og forsvinne over tid uten behandling, og at behandlingsmulighetene er svært begrenset (det finnes ingen øyedråper eller medisiner for å behandle flytere). YAG laser kirurgi er et alternativ, men dette bør bare søkes når floaters er overdreven og skadelig for kvaliteten på det daglige liv, uten å vise tegn til reduksjon.