Hvordan bruke kamille å lette GERD

February 28

GERD eller gastroøsofageal reflukssykdom, er en smertefull og kronisk lidelse som ofte resulterer i en brennende følelse i magen, brystet og halsen, symptomer ofte referert til som syre dårlig, sure oppstøt, eller halsbrann. Disse symptomene vises som syre renner fra magen til spiserøret, irriterende på slimhinner og oppflamming slimhinnen i spiserøret. Mens det er mange effektive farmasøytiske behandlinger for GERD, både reseptbelagte medisiner og over mot de, mange foretrekker å behandle denne sykdommen med naturlig rettsmidler, unngå bivirkninger at lang tids bruk av slike medisiner kan forårsake. Kamille er ofte nyttig å GERD lider, som sin anti-inflammatoriske egenskaper kan bidra til å redusere hevelse og irritasjon i slimhinner, lindre kronisk brennende smerter forbundet med sykdommen.

Bruksanvisning

Forbereder Kamille for Relief of GERD symptomer

1 Klargjør en infusjon for den enkleste måten å bruke kamille å lette gerd symptomer, som ganske enkelt betyr å brygge det i en kopp kamille te. Brewing din dose av halsbrann lettelse kan gjøres med kommersielt forberedt kamille teposer, eller du kan bruke tørket eller frisk kamille, og legger to til tre teskjeer urt per kopp vann.

2 Bratt i varmt vann i minst ti minutter. f ved hjelp av løs kamille, strømme gjennom en sil for å fjerne de faste stoffene.

3 Hell gjennom en sil for å fjerne de faste stoffer ved bruk av løs te poser.

4 Drikk en kopp kamille te tre til fire ganger daglig for maksimal lindring.

5 Lag en kamille skjær for mer konsentrert GERD lettelse. Forbereder et skjær innebærer å bruke alkohol for å trekke ut de aktive ingredienser fra urter. Trekke ut disse ingrediensene er gjort på en svært enkel prosess som innebærer å plassere urten, enten 300g frisk kamille eller 200g tørket, i en ren glasskrukke.

6 Hell en liter alkohol, vodka eller rum, over kamille og cap glasset. Rist blandingen for å sikre alle kamille er under vann. Oppbevar glasset på et kjølig, mørkt sted i 10-14 dager, riste blandingen en gang daglig. Strai blandingen gjennom en klut, muslin eller lin, er det siste trinnet, holde væsken som skjær og forkaste de faste stoffer.

7 Oppbevar skjær i en sterilisert glasskrukke og ta i 3-10ml doser tre ganger daglig for lindring av GERD symptomer.