Hvordan lage en diett plan fra maten du liker

March 10

Å holde seg til noen spesiell diett er vanskelig etter en tidsperiode. De fleste av de populære dietter mangler variasjon, og krever at du gir opp mat som du liker. Å miste vekt og holde den av oppnås best ved å lage din egen diett plan ved hjelp av mat du liker å spise, og holde seg til det.

Bruksanvisning

1 Les en kaloriteller bok eller et vekttap nettsted for å finne ut hvor mange kalorier per dag bør du spise, basert på vekten din. Dette er mengden kalorier du bør spise på en dag. Spre dem ut, eller spise dem alle på en gang - det gjør ingen forskjell, selv om du vil være sulten hvis du spiser alle dine daglige kalorier i morgen.

2 Skriv ned alt du spiser i en notisblokk som du spiser den. Se på baksiden eller sidepaneler av hver matvare du kjøper. Notere ned kalorier per porsjon i notatblokken. Når du kommer til den maksimale mengden av daglige kalorier du har angitt for din diett plan, enten det er 1200 eller 1500, slutter å spise for resten av dagen.

3 Legg ved en rekke frukter i dine daglige valg. Velg noe frukt du liker, se på kaloriene du forbruker, og skrive dem ned i den lille boken.

4 Ta salater som inneholder mat du liker i dine daglige valg. Lag en salatblanding. Eliminer dressing, og bruke disse kaloriene for annen mat du liker som vil fylle deg opp mer. Legg proteiner til en salatblanding for en lav kalori, sunn lunsj eller middag. Skriv ned kalorier av hver matvare som finnes i salaten, inkludert eventuelle dressing som du bruker.

Hint

  • Telle kalorier er fortsatt den beste, sunneste og enkleste måten å gå ned i vekt og holde den av.
  • Weight Watchers er basert på å telle kalorier, som kalles poeng.
  • Vanligvis, 1200 eller 1500 kalorier er en god daglig kalori mål.
  • Ikke spis bare én type mat hver dag, selv om det legges opp til kaloritelling. Det er ikke sunt.
  • Hold deg unna for mange søtsaker. Gi deg selv en godbit en gang om dagen det er 100 kalorier eller mindre.
  • Aldri spise mindre enn 1000 kalorier om dagen. Å spise godt, å miste vekt og holde seg frisk er målet.