Langtidseffekter av Phentermine

January 29

Langtidseffekter av Phentermine

Hva er Phentermine?

Phentermine, også kjent som Fastin, er en resept styrke medisiner for lindring av eksogene fedme. Phentermine er en potent amfetamin-lignende reseptbelagte stoffet, brukes til å hjelpe overvektige pasienter med appetitt undertrykkelse og vekttap. Phentremine er kun brukes i korte perioder av gangen (seks til 12 uker), og kan forårsake alvorlige bivirkninger hvis det brukes lenger enn det.

Hvordan virker det?

Phentermine virker ved å stimulere fight-or-flight instinkt av menneskekroppen. Når en fight-or-flight stimulering skjer, sender hjernen automatisk et signal til fordøyelsessystemet. Dette signal opptrer som om magen var fullstendig, i det vesentlige å stoppe sult. Phentermine oppnår dette ved å stimulere hypothalamus, forårsaker den til å produsere noradrenalin. Noradrenalin i sin tur stimulerer fight-or-flight reaksjon i kroppen.

Umiddelbare bivirkninger

Siden Phentermine aktiverer fight-or-flight reaksjon, umiddelbare bivirkninger er det samme som om reaksjonen var å være utløst av en virkelig hendelse. Disse umiddelbare bivirkningene inkluderer en økt hjertefrekvens, skjelvinger, svimmelhet, hjertebank, diaré, rastløshet og søvnvansker.

Langtids vekttap effekter

Etter ca en ukes bruk, anorektiske effekter (drastisk tap av matlyst som i anoreksi) begynner å sette i. Dette i hovedsak gir brukeren mulighet til å endre sine matvaner lenge nok til å komme inn i en vane med å spise mindre måltider og deler . Med denne vanen etablert, tar kroppen i mye færre kalorier forårsaker permanent vekttap effekter så lenge matvaner fortsette. Phentermine er ikke en magisk pille som forårsaker vekttap; det er mer av et verktøy for å bidra til å endre pasientene matvaner.

Langsiktige helsemessige effekter

Phentermine er svært lik den kontrollerte illegale stoffet amfetamin. Faktisk, er strukturene like nok til at mange av virkningene av amfetamin er de samme som effekten av Phentermine. Dessverre betyr dette at Phentermine er også så avhengighetsskapende som amfetamin. Hvis stoffet er brukt for lenge, eller hvis pasienten øker dosen hans uten lege godkjenning, alvorlig avhengighet kan forekomme. Breaking fra Phentermine etter avhengighet kan føre til langvarig alvorlig depresjon og andre stemningslidelser inkludert schizofreni.

farer

Sammen med mulighet for narkotikaavhengighet, kan Phentermine også føre til alvorlige farer for dem som lider av høyt blodtrykk og diabetes. Selv om svært sjeldne, dødsfall er forårsaket på grunn av hjerte- og lungekomplikasjoner brakt videre av Phentermine. Disse risikoene blir forsterket jo lenger stoffet brukes.