Hvordan å miste vekt i 6 dager uten narkotika

October 26

Hvordan å miste vekt i 6 dager uten narkotika


Enten du har et bryllup eller en high school reunion kommer opp, må du gå ned i vekt - og rask. Hvis slankepiller gjøre deg skeptisk, det er nok av naturlige triks som kan hjelpe deg å slippe de ekstra pounds raskt. Den eneste haken er at en diett som dette ikke er bærekraftig på lang sikt, men det vil gi deg de resultatene du ønsker i løpet av uken.

Bruksanvisning

1 Start dagen med et lite måltid, for eksempel en yoghurt eller frukt smoothie med vann som en base, som vil få stoffskiftet i gang, men vil ikke veie deg ned.

2 Laste opp på grønne greener. Gjør salat måltid til lunsj og middag. Bruk en fett-fri eller lav-fett dressing og bare inneholde grønnsaker som er tilsvarende lav kalori, som agurk, paprika og gulrøtter.

3 Drikk mye vann. Hold en vannflaske med deg hele tiden. Når du føler en sult pang, tar en stor slurk vann for å være sikker på at problemet er ikke bare tørst.

4 Kutt ut alt fetende fra kosten din som snacks, godteri, brød, pasta, pizza og til og med sunt fett, som for eksempel avokado og nøtter.

5 Snack på grønnsaker og frukt, for eksempel gulrot og stangselleri, og hoppe over dukkert.

6 Øvelse så mye som mulig. Mer enn én time per dag anbefales ikke med mindre du er en idrettsutøver i trening, men en time med tung cardio vil brenne mye fett og kalorier.

7 Spis grønnsaker som karbohydrater i stedet for korn som pasta og kjeks. Mens under normale omstendigheter, vil de ikke gi tilstrekkelig energi, gjør de inneholder nok karbohydrater for å holde deg gående for uken, og de er mye lavere i fett og kalorier.

Hint

  • Ikke prøv en restriktiv diett som dette i mer enn én uke fordi det mangler essensielle næringsstoffer og proteiner, samt riktige karbohydrater.