Hvordan å miste vekt ved å ta Oil

September 18

Oljer er ofte oversett når man bestemmer seg for å gå ned i vekt. Men det er mange sunne oljer som kan brukes i matlaging eller baking eller bare inntas av seg selv for å hjelpe til med vekttap. Linfrø, fisk og olivenoljer er noen av de beste oljer for en vekt-tap diett.

Bruksanvisning

1 Bruk linfrøolje. Linfrø er fulle av kostfiber som hjelper deg til å føle mett og unngå overspising. Linfrø kan brukes på en rekke måter: å bake eller broil kjøtt, som en salatdressing eller blandet med en drikk. Bruk linfrø olje til å bake eller broil kjøtt som kylling eller svinekjøtt. Bruk den som en salat dressing. Du kan legge til en spritz av sitron eller lime for å gi salaten litt ekstra smak. Sist, legge til ett eller to spiseskjeer med linfrø olje til vann og drikke en gang om dagen. Hvis du foretrekker det, kan du legge olje til en annen kalorifattig drikke, som for eksempel appelsinjuice eller en sukkerfri saft.

2 Legg fiskeolje til kosthold. Fiskeolje inneholder omega 3 fettsyrer, som tilbyr en rekke helsemessige fordeler, slik som bedre hjertefunksjon, øker blodsirkulasjonen og opprettholde felles helse. Alle tre bidra til vekttap, fordi sunne ledd, blodstrøm og et sterkt hjerte er nødvendig for trening. Når alt fungerer som de skal, kan varigheten økter øke, noe som gjør vekttap enklere. Du kan få omega 3-fettsyrer fra fisk som laks, sild og tunfisk, eller du kan ta en daglig fiskeolje supplement. Disse er lett å finne i apotek, supermarked eller helsekostbutikk.

3 Tenk olivenolje å nå dine vekt-tap mål. Når du tenker på fett, er det naturlig å anta at det er noe som ville hindre en vekt-tap plan. Det er sant i tilfelle av mettet og trans fett som de som finnes i animalske kjøtt. Men olivenolje er avledet fra planteprodukter, og er sammensatt av mononunsaturated fett. Som fiskeolje, olivenolje gir enorme helsemessige fordeler. De er fulle av antioksidanter som reduserer risikoen for hjertesykdom og lavere kolesterol. De inneholder også oljesyre, som er en naturlig appetitt suppressant. Når olivenolje er fortært, kan det hjelpe deg til å føle fyldigere lenger. Den kan erstatte smør i kokeprosessen og gir smak til brød, grønnsaker og pasta. Den kan brukes på salater i stedet for vanlige bandasjer. Og den kan brukes som et alternativ til vegetabilske oljer i noen bakevarer og kaker.