Hvordan ta en ADHD Test

September 18

Mange voksne lider av oppmerksomhetssvikt / hyperaktivitet (ADHD). Denne lidelsen fører som person å ha en kort oppmerksomheten span, bli rastløs og har problemer med å holde fokus. ADHD kan føre til alvorlige problemer i en persons daglige liv, og kan forstyrre familieforpliktelser, skole og jobb ytelse i tillegg. Det er veldig viktig å vite om du har ADHD, slik at du kan få riktig behandling for det. Det er flere måter du kan ta en ADHD-test for å finne ut om du faktisk har denne lidelsen.

Bruksanvisning

1 Ta en online vurdering. Det finnes flere nettsteder som gir voksne ADHD tester for deg å ta på nettet (se Ressurser nedenfor). Disse testene er både gratis og konfidensiell, og du har normalt resultatene umiddelbart etter endt vurdering. Du kan også skrive ut testresultatene for fremtidig referanse.

2 Besøk et bibliotek eller bokhandel for å få en ADHD test. Det finnes en rekke psykiske bøker, magasiner, manualer og andre ressurser som inneholder voksen ADHD tester. Du kan få tilgang til disse publikasjonene ved å snakke med en bibliotekar på ditt lokale bibliotek eller stoppe ved en bokhandel som Barnes & Noble eller Books-A-Million.

3 Gå til en passende sykehus for å få hjelp. Steder som sykehus, klinikker og atferdshelse polikliniske sentre er utstyrt med fagfolk som kan administrere en voksen ADHD test. Enkelte steder kan kreve et gebyr eller krever at du gjøre en avtale før du faktisk kan ta testen.

4 Planlegge en avtale med et college rådgiveren. Mange høyskoler og universiteter har trent og lisensiert rådgivere tilgjengelig for deg, og disse profesjonelle kan gi deg en voksen ADHD test. Rådgiverne kan også evaluere og tolke testresultatene for deg og gi deg nyttig informasjon om ADHD.

5 Snakk med din primære omsorg lege om å ta testen. Mange leger har kunnskap om ADHD, og ​​du kan ta ADHD test rett på kontoret. Det kan imidlertid hende at legen din til å henvise deg til et fremmedelement eller til en passende mental helse profesjonell for ytterligere hjelp.

6 Møte med en kvalifisert mental helse profesjonell. De fleste helsepersonell har riktig opplæring, kompetanse, ferdigheter og legitimasjon for å riktig administrere voksne ADHD tester til pasienter. Og hvis du er diagnostisert med ADHD, kan en mental helse profesjonell også snakke med deg om de ulike behandlingsalternativer for ADHD og hvordan du bedre kan håndtere sykdommen.

Hint

  • ADHD er en alvorlig tilstand som krever legehjelp. Det finnes en rekke behandlingstilbud for ADHD som terapi, medisiner, livsstilsendringer og atferd modifikasjon teknikker.