Mulberry Leaf i Diet

October 27

Mulberry Leaf i Diet


Mulberry og morbær leaf extract er naturlige legemidler som brukes i hundrevis av år i tradisjonell medisinsk praksis. Den gamle kinesiske Materia Medica hevder at morbær har en heathful effekter på leveren, og nye studier viser at regelmessig bruk av morbær leaf kan bidra til å forhindre eller kontrollere type 2 diabetes ved å undertrykke insulin absorpsjon. Selv om det er noen påstander om at en morbærbladet diett fører til vekttap, er det ingen vitenskapelige bevis som støtter dette.

Effekter av Mulberry Leaf

I kliniske studier ved University of Minnesota, har morbær leaf extract har vist seg å redusere absorpsjonen av sukker og komplekse karbohydrater i mennesker, bidrar til å stabilisere blodsukkeret, en nødvendig del av å administrere type 2-diabetes hos ellers friske voksne. De beste effektene har blitt bemerket når det er tatt før store måltider, noe som kan føre til større svingninger i blodsukkeret. Den aktive ingrediensen i morbærbladet ekstrakt som påvirker glukosenivået er den kjemiske 1-deoksynojirimycin.

betraktninger

The Journal of Agricultural and Food Chemistry publisert funn som morbær leaf extract kan bidra til å forhindre enkelte former for diabetes ved å undertrykke insulin produksjon når det tas regelmessig og i forbindelse med andre sunne praksis. Integrative lege Dr. Andrew Weil antyder ta en dosering på 1 gram før et måltid, samt å spise magnesium-rik mat som grønne grønnsaker og solsikkefrø og omega-3 fettsyrer, som finnes i fisk og fiskeolje og også tilgjengelig som et supplement. Disse anbefalingene har ikke blitt evaluert av FDA.

Type 2 Diabetes

Type 2 diabetes er den vanligste formen for diabetes i USA. Det er noen ganger kalt sent innsettende eller voksen-utbruddet diabetes, som det er mer vanlig i voksen alder. Imidlertid kan barn også bli berørt av denne sykdommen. Pasienter med type 2-diabetes produserer insulin, men kroppen er ikke i stand til å bruke det, eller er motstandsdyktig mot det. Type 2 diabetes kan kontrolleres (eller forhindret) med et sunt kosthold, mosjon, og - i noen tilfeller - oral medisin. Legge morbærbladet til kosthold kan hjelpe kroppen prosessen insulin, men det er ingen bevis for at det påvirker sukker cravings eller hjelpemidler i vekttap.

History of the Mulberry i medisin

Mulberry er et tre innfødt til Asia og Nord-Amerika. Hvite morbær blader har blitt brukt i hundrevis av år i kinesisk medisin som en blod tonic, og anlegget har også vært en primær matkilde for silkeormer. Den vanligste formen for morbær bærer en lilla frukt, som er søt, men kjedelig. Mulberry frukt regnes i Galenisk teori og ayurvedisk praksis å ha kalde og fuktige egenskaper; Derfor er det brukt for å motvirke varme og tørre symptomer, som feber og hoste.

Ingen kjente bivirkninger

Mulberry frukt og morbærbladet er ikke kjent for å ha bivirkninger, men avgjørende testing ikke er gjort. Mulberry blad bør betraktes som en forebyggende eller integrerende medisin, og du bør alltid konsultere lege før du starter et kurs av noen form for medisin. Mulberry blad har ikke vist seg å fremme vekttap eller undertrykke sukker cravings, men det har vist seg å effektivt kontrollere insulin absorpsjon, og dermed bidra til å kontrollere for type 2 diabetes, i forbindelse med et sunt kosthold og mosjon.

Mulberry Zuccarin

Nye nordiske laboratorier i Sverige er markedsføring en naturlig helse produkt, Mulberry Zuccarin, skal være tilgjengelig for salg i United State i midten eller slutten av 2010. New Nordic hevder dette produktet reduserer sukker cravings og fremmer vekttap ved å redusere nedbryting av sukker og senke blodsukkeret. New Nordic fremmer en diett av en tablett som en del av en daglig diett. Mens kliniske studier underbygger påstanden om at morbærbladet blokkerer karbohydrater absorpsjon i blodet, er det ingen aktuelle studier som støtter påstanden om at en morbærbladet diett eller Mulberry Zuccarin kosttilskudd fremme vekttap.