Hvordan ta Ginkgo med vitaminer

August 16

Den ginkgo treet er et medlem av ginkgoaceae familien, en familie som går tilbake mer enn 270 millioner år. Bladene og ekstraktene ble avledet fra ginkgo treet har vært sies å være å ha mange fordelaktige effekter, for eksempel tynning blodet, noe som gjør at mer oksygen til å nå hjernen, øker mentale funksjoner hos friske individer, så vel som de som lider av degenerative mentale sykdommer . Ekstraktet blir også sagt å redusere virkningene av depresjon og andre psykiske lidelser.

Bruksanvisning

En Rådfør deg med lege før du tar ginkgo, eller andre vitamintilskudd. For å unngå eventuelle medisinske komplikasjoner, er det viktig å alltid informere din lege om hver vitamin supplement du tar, samt eventuelle medisiner - resept eller over-the-counter.

2 Evaluere nytten av ginkgo. Ginkgo fungerer som en antioksidant, og en blod tynnere. Hvis du allerede tar kosttilskudd som gir fordelene av ginkgo, trenger du kanskje ikke å legge ginkgo til din daglige vitamin rutine.

3 Les bruksanvisningen som følger med ginkgo supplement. Ginkgo er mest effektive når de er tatt to ganger om dagen, med den daglige dosen jevnspilt i to. Ikke mer enn 80 til 120 mg bør inntas per dag, med mindre annet er instruert av en kvalifisert lege.

4 Ta den første dosen av ginkgo med de vanlige vitaminer. Den andre dose av ginkgo bør tas 12 timer etter den første. Hold deg til din vitamin planen. Hvis du går glipp av en planlagt vitamin dose, vente til neste planlagte dose for å ta ginkgo supplement. Ikke dobbel dose, bare fortsette som om du ikke hadde gått glipp av forrige dose.

5 Stopp å ta ginkgo kosttilskudd hvis du opplever noen negative bivirkninger, slik som oppkast, diaré, rastløshet, eller hodepine. Disse symptomene er sjeldne, men kan indikere en intoleranse overfor supplement.

Hint

  • Start med 80 mg per dag: 40 mg om morgenen, 40 mg om kvelden.
  • Fordi ginkgo kosttilskudd er tilgjengelig i både pille og flytende form, kan du velge den metoden som er enklest for deg å svelges.
  • Vær ærlig med legen din. Informere henne om hver supplement eller vitamin du tar, enten det er lovlig eller ikke. Jo mer ærlig du er med din lege, jo mindre sannsynlig er det å møte helse komplikasjoner.
  • Ikke ta ginkgo hvis du er en hemophiliac, eller er på blodfortynnende. Ginkgo tynner ut blodet, og kan føre til alvorlige komplikasjoner hvis du allerede tar blodfortynnende.
  • Unngå å ta ginkgo hvis du er en vanlig bruker av aspirin. Studier har vist at ginkgo bivirkninger, inkludert kvalme, oppkast, og sår, økning i mottakere som bruker aspirin regelmessig.