Lemon Drink Cleansing Diet

October 12

The lemonade drink diett fått plutselige popularitet etter superstjernen Beyonce tilskrevet henne svelte figuren til denne dietten. Denne bokstavelig talt slynget lemonade drink kosthold, også kjent som Master Cleanse Diet, til umiddelbar berømmelse. The Master Cleanse programmet er en streng faste program som består av noe mer enn en blanding av sitronsaft, lønnesirup og cayennepepper at du spiser seks til sju ganger om dagen. Ingen ekstra mat eller drikke er tillatt mens på denne planen. Ideelt sett er det tre trinn i denne planen: lettelser i den faktiske diett og lettelser ut.

lettelser i

Lettelser i, også kjent som pre-dietten er ikke et must for alle. Lettelser ut får mer vekt enn lettelser i. Men pre-kosthold er gunstig, som det forbereder sinnet ditt, så vel som kroppen din for mindre mat. På den første dagen av pre-diett, du eliminere all bearbeidet mat og kjøtt fra kosten og spiser bare frukt og grønnsaker. På den andre dagen, blir du oppfordret til å flytte til frukt og grønnsaker og / eller buljonger. På den siste dagen av pre-diett, kan du bare ha appelsinjuice. Dette er ment å forberede magen for det som er i ferd med å komme, eller i dette tilfelle ikke komme.

Den faktiske Diet

Selve kosten er ikke komplisert i det hele tatt. Alt du trenger å gjøre er å konsumere Master Cleanse drikke hele dagen. Hver servering av saft drikk inneholder 2 ss. ferskpresset sitronsaft, 2 ss. av Grade-B organisk lønnesirup, 1/10 ts. kajennepepper og 10 oz. av filtrert vann.
Som et supplement, kan du ha en saltvann flush, som er 2 tsps. av salt blandet i en liter vann om morgenen og en urtete som har avføringsmiddel egenskaper på kvelden. Dette er bare anbefalt og ikke obligatorisk for suksessen av programmet.
Du kan gjøre dette rens rutine så ofte du vil. Noen gjør det en gang i uken, mens andre følger det religiøst for opp til 14 dager. Fem til syv dager regnes standard, og Kosten kan velge hva som fungerer best for dem.
The Master Cleanse Diet er ment å fjerne overflødig avfall, vekt og giftstoffer fra kroppen din, slik at du med en slankere kropp og mer energi.

lettelser Out

Lettelser ut er nøyaktig det samme som lettelser i, bortsett fra at du må gå om det den andre veien rundt. Lettelser ut er en ekstremt viktig del av programmet, og slankere på det sterkeste mot å gå tilbake til normal mat umiddelbart etter rensing. Drikk mye vann, og holde deg hydrert. Den nøyaktige motsatte av lettelser i trinn, vil du ha appelsinjuice blandet med lønnesirup på dag én, etterfulgt av frukt og grønnsaksbuljong eller juice på dag to, og til slutt på dag tre, kan du ha rå frukt og grønnsaker.
Etter dette lettelser ut ritual, kan du gå tilbake til ditt vanlige kosthold, med råd som du spiser klokt.