Om Body Avgiftning

March 10

Om Body Avgiftning


Hver dag, tar en persons kropp på giftstoffer gjennom maten spist. Mange helsearbeidere si at oppbygging av disse giftstoffene kan føre til en lang rekke sykdommer og medisinske tilstander, inkludert hjerteinfarkt og kreft. Som et resultat av et økende antall mennesker nå detox kroppen sin ved hjelp av en rekke metoder. Velg form av avgiftning som passer best til din livsstil.

juice Fast

En juice består rask av en 1- til 3-dagers inntak av juice laget av organisk rå grønnsaker og frukt, samt åtte glass vann om dagen. Juice er ansett som en utmerket kilde til vitaminer og antioksidanter, som kan rense og regenerere kroppen. Fersk rå frukt og grønnsaker juice inneholde de nødvendige vitaminer, mineraler, enzymer, fett og proteiner som kreves for å holde kroppen energi. Nippe til juice, som du gjør frisk med en juicer eller kjøpe fra en helsekostbutikk, hele dagen. Saften kan lages fra slike grønnsaker som gulrøtter, spinat, selleri og kål og frukter som epler og tyttebær. Ofte er sitrusfrukter ikke foreslått. Drikk 32 til 64 unser juice daglig, men stopp hvis du blir svimmel eller kvalm eller får hodepine. Ikke fort, hvis du er gravid, ammende eller har diabetes, lavt blodsukker, en immunsvikt, nyre- eller leversykdom, kolitt eller lavt blodtrykk. Sjekk alltid med helsepersonell hvis du er i tvil eller spørsmål.

mat Alternative

En mindre ekstrem, men effektiv, alternativ til en juice raskt er en avgiftning diett som inneholder høy-fiber matvarer og vann som eliminerer giftstoffer gjennom økt avføring og vannlating. Et eksempel daglige kosthold starter med frisk frukt til frokost, som appelsiner, kiwi, epler og grapefrukt. Ferske dadler, tørkede rosiner, salat, selleri, druer og pærer er for lunsj, etterfulgt av noen få timer senere med et stort glass med gulrot juice for en snack. Middag kan være en stor salat av gulrøtter, kål, salat, agurk og paprika med en dressing laget av tomater, avokado og olivenolje. Salaten kan toppet med usaltet nøtter og frø. Noen mennesker også spiser dampet fisk og grønnsaker til middag, som kan være mer mettende.

Ayurveda

Ayurveda er en annen vanlig form for kolon rensing. Dens røtter stammer tilbake 5000 år til en Vedic indiske medisin som bruker en urte løsning til naturlig rense kroppen for sykdom. Hovedtanken i Ayurveda er at kroppen er styrt av tre store energiformer som styrer den interne og eksterne miljøer. Disse er kjent som bevegelse, transformasjon og struktur; på sanskrit, blir de kalt vata (vind), pitta (brann) og kapha (jord). Hver person har en annen mengde av disse tre kreftene i kroppen sin. Tynne, energiske og entusiastiske mennesker har mer vata. Personer som har mer av pitta kraft er vanligvis strukturert, målrettet og har en kraft for å leve. Når kapha er dominerende i en kropp, er den personen mer avslappet og pleie.
Ayurvedisk fagfolk anbefaler triphala, som består av tre urter haritaki, bibhitaki og amalaki, for kolon rensing. Hver av disse urtene har spesielle egenskaper som bidrar til å fjerne kroppslige giftstoffer, samt lindre tilstander som irritabel tarmsyndrom.

Forebygging / løsning

Det er best å detox kroppen din på en daglig basis gjennom hele året. Dette kan gjøres ved å spise mat med høyt fiber, for eksempel et kosthold rikt på frukt, grønnsaker og ubehandlet korn. Hold deg unna hermetisert, høy sukker, mye fett og bearbeidet mat. Kontroller at du har de nødvendige vitaminer og næringsstoffer for din alder, kjønn og livsstil. Sammen med et riktig kosthold, mosjon er alltid en viktig ingrediens. Som et minimum ha 20 minutter med aerobic trening tre ganger i uken. Mange synes at yoga er en verdifull måte å holde sinnet og kroppen fri for forurensninger og stress. Andre praktiserer en form for dyp pusting eller selvhypnose. Hver person har en annen måte å frigjøre kroppen fra daglige forurensing. Målet er å finne en metode som gjør at du føler deg komfortabel og at du vil følge regelmessig.