Hvordan å bli gravid Fast mens du tar Clomid

October 25

Clomid er et merkenavn for clomiphene citrate, et reseptbelagt legemiddel rettet mot kvinner som har problemer med å bli gravid på grunn av problemer med eggløsningen. Clomid er svært effektiv på å hjelpe med eggløsning i disse kvinnene, selv om det ikke er en kur-all for alle fruktbarhetsproblemer, og heller tar det en garanti for å bli gravid. Men hvis du tror det kan hjelpe deg, her er hva du må gjøre for å øke dine sjanser for å bli gravid raskt mens du tar Clomid.

Bruksanvisning

1 Gå til legen din for å diskutere dine fertilitetsproblemer og utelukke årsaker til infertilitet som ikke vil bli hjulpet av Clomid. Problemer som blokkerte eggledere eller mannlig faktor ufruktbarhet vil ikke bli hjulpet av Clomid; stoffet er bare indisert for kvinner som ser ut til å være infertile på grunn av problemer med eggløsningen. Hvis du faller inn i den kategorien, vil legen forskrive Clomid.

2 Vent til menstruasjonen, og deretter ta Clomid som anvist av legen din. Den vanlige protokollen innebærer å ta stoffet for fem dager i første halvdel av menstruasjonssyklusen, vanligvis starter enten på den tredje eller femte dag etter den første dagen i menstruasjonen. Dette vil øke oddsen for eggløsning på timeplanen hos kvinner som ikke har eggløsning regelmessig.

3 Bruk en eggløsningstesten etter at du har fullført løpet av Clomid eller gå til legen din for å bekrefte hvorvidt stoffet ser ut til å virke. En ovulation Predictor kit kan kjøpes i de fleste stoff butikker og arbeider ved å påvise hormoner i urinen din som vil indikere forestående eggløsning.

4 Ha sex når ovulation Predictor kit viser at du er i ferd med å eggløsning (eller når legen din forteller deg at det synes du er i ferd med å eggløsning.) Dette vil sikre at sperm er tilstede i reproduktive systemet når egget slippes. Vanligvis er det en god idé å ha sex om annenhver dag med start fra når menstruasjonen er avsluttet og fram til tidspunktet for eggløsning, da dette sikrer en jevn tilførsel av sæd, og en 2007 studie fant at regelmessig sex kan øke menns sperm teller.

5 Vent to uker (tiden som er nødvendig for befruktning og implantasjon å skje.) Hvis du går glipp av menstruasjonen, ta en graviditetstest. Det er ingen fordel for testing før forventet menstruasjon og falske negative er ganske vanlig i tidlige respondere tester. Hvis du er gravid, kan du ringe en fødselslege eller jordmor for å begynne svangerskapskontroll.

Hint

  • Du kan overvåke eggløsning med temperatur kartlegging eller en eggløsning overvåking datasystem i tillegg til å bruke ovulation Predictor kits.
  • Ta Clomid bare hvis du har problemer med å bli gravid på grunn av eggløsningsproblemer; mange kvinner tar Clomid, fordi de håper å ha tvillinger (det er 10% sjanse for å bli gravid tvillinger etter Clomid bruk.) Twin svangerskap står overfor en mye høyere risiko for spontanabort, for tidlig fødsel og andre komplikasjoner. Ikke bestille Clomid over Internett uten resept - noen nettsteder som tilbyr å selge reseptbelagte legemidler uten resept opererer ulovlig, og det er ingen garanti for at noen medikamenter bestilt fra slike nettsteder er sikker eller effektiv.