Miracle Enzyme Lemonade Detox

August 12

Miracle Enzyme Lemonade Detox


The Miracle Enzyme Lemonade Detox programmet er utviklet for å rense ut tarmene, spesielt fordøyelseskanalen. Programmet omfatter lemonade, cayenne pepper, og lønnesirup. Det ble først opprettet av Stanley Burroughs og han hevder det er langt bedre enn noen annen form for renselsesprosess. Variasjoner av rens har blitt funnet å være effektive. Teorien er fordøyelseskanalen og kroppen får en pause for å prøve og bli kvitt giftstoffer som har bygget opp fra dårlige matvaner og stress.

Hvordan detox

For å gjøre detox, bland åtte dl vann, en halv sitron, (ca to spiseskjeer), to spiseskjeer med lønnesirup, og en tiendedel av en teskje av Cayenne pepper.
Drikk seks til tolv glass blandinger om dagen i ti dager. Mens du står på programmet bør du ikke ta noen vitaminpiller eller spise annen mat.

Sitroner og Cayenne Peppers er de rengjøringsmidler. Cayenne pepper er høy i vitaminer og mineraler. Lønnesirup brukes for mineraler. En kalk kan anvendes i stedet for den sitron, som det også er høy på vitaminer og mineraler. Programmet kan gjøres tre til fire ganger i året.

Effektivitet og risiko

Mange som starter programmet rapporter influensalignende symptomer. Dr. Burroughs tilskriver dette til kroppen rensing seg selv. Han sier at hvis du ikke føler deg frisk er det sannsynligvis fordi du ikke gå på do nok. Du bør ha tre til fire avføring i døgnet. Hvis dette er et problem, kan du ta litt urtete eller ta en salt vannbad.
Alvorlige bivirkninger er sjeldne. De vanligste klager fra noen detox plan er trøtthet og slapphet fra å ikke spise. Lange perioder med detox kan ha samme effekt som faste. Det er når kroppen begynner å mate på muskel. Hvis dette skjer, kan du oppleve hodepine, dårlig ånde, og forstoppelse.

Endre det opp

Jeg vet ikke om deg, men for meg har ingenting i mitt system, men lemonade for nesten to uker høres nesten umulig. Jeg har også hørt at cayenne pepper smaker forferdelig og er veldig varmt. Noen oppgir å ha stor suksess med cayenne pepper piller. De tok 450 mg tabletter. De spiste også to frukter og to grønnsaker hver dag. I en gruppe på åtte kontorarbeidere som prøvde det, bare en var i stand til å holde på den i syv dager. Hun rapporterte å miste 12 pounds og få litt lindring av smerte i hennes leddene, spesielt knærne. Dr. Elson Haas, en lege ut av California, prøvde det og sa at han mistet 20 pounds, hans allergi gikk bort, og han begynte å spise veldig annerledes. Det hele høres ut som det er verdt et forsøk, men den største utfordringen er å holde seg med det.