Hvordan kontrollere Kids 'Sugar Cravings

August 25

Styr barnas sukker cravings ved å presentere sunne alternativer fulle av vitaminer og næringsstoffer. Sweets, som godteri og brus, har ingen ernæringsmessig verdi utover det komplekse karbohydrater energi av raffinert sukker. Når barna spør etter sukkerholdig snacks, gi dem godteri som pakke en ernæringsmessig bonus. Mange frukt og grønnsaker og juice er naturlig søt og tilbyr et bredt spekter av vitaminer og næringsstoffer. Hjelp barnet å lære viktigheten av å gjøre sunn mat valg og ikke bare gi etter for hver craving.

Bruksanvisning

1 Gjør et sveip av hele huset å flytte sukkerholdig brus og søtsaker til en låst posisjon eller en utenfor rekkevidde for barna. Emballasje lokker forbrukerne og kan utløse et sug på synet.

2 Sørg for at barna spiser tre velbalanserte og smak måltider hver dag. Hoppe over måltider fører til lav energi og kan forårsake sukker cravings.

3 Present barn med biter store biter av deres favoritt rå frukt og grønnsaker mellom måltidene.

4 Diskuter med barna hvordan de kan tjene sine en sukker godbit for dagen, slik at de ser det som et privilegium og ikke en rettighet. Et rent rom, fullført oppgave, ferdig leksene pakke eller god holdning kan være grunn nok til å belønne dem med deres valg av en liten søt behandler.

5 Oppfordre barna til å øke bevegelse og til å utøve så ofte som mulig. Sukker cravings kan også stamme fra generell kjedsomhet og mangel på aktivitet.

6 Fortell barna til å pusse tennene hvis de har en spesielt vanskelig sukker craving episode. Den søte smaken av tannkrem og følelsen av en ren munn vil ofte dempe suget.

Hint

  • Øke inntaket av frukt sukker kan ha en avførende effekt på barn og voksne.