Hvordan å miste vekt i 6 dager uten medisiner

December 28

Hvordan å miste vekt i 6 dager uten medisiner


Legene anbefaler ikke at du mister mer enn to til tre pounds en uke. Men å miste opp til seks pounds i seks dager er mulig med mye hardt arbeid og innsats. Du må kombinere en lav karbohydrat, sunt kosthold med daglig mosjon for de beste resultatene. Det er ikke behov for medisiner som noen ganger lover mer enn den kan tilby. Vekttap medisiner kan også bære skjulte helserisiko.

Bruksanvisning

1 Klipp ut alle behandlet og junk food. Dette inkluderer alt stekt, og hamburgere, kaker og donuts. Deres fett og kaloriinnholdet er måten å høy å spise og gå ned i vekt. De har også skjulte farene på lang sikt og kan føre til hjerteinfarkt og diabetes. Dette er noe du bør vurdere å regulere lang sikt i stedet for bare seks dager. Det vil dramatisk øke din helse.

2 bruker ikke mer enn 1500 kalorier om dagen hvis du er kvinne og ikke mer enn 2000 kalorier om dagen hvis du er mann. Eksperter foreslår at ved å kutte ut 500 kalorier fra det daglige inntaket, vil vekttapet være betydelig lettere.

3 Øvelse hver dag, hvis det er mulig, gjør så høy intensitet øvelser som mulig. Den eneste måten enkeltpersoner miste vekt raskt, er ved å brenne mer kalorier enn de forbruker. Eksperter anbefaler øvelser som løping, strøm gange og svømming. All brenne av et høyt antall kalorier som vil hjelpe deg å miste vekt raskt i løpet av de seks dagene du ønsker.

4 Drikk så mye vann som mulig. Legemet består av omkring 75 prosent av vann og må stadig etterfylle for å utføre vekttap prosessen. Drikk minimum 8 halvlitere med vann om dagen. Dette vil også bidra til å forbedre kvaliteten på huden din og gjør at du føler deg sunnere.

5 Skjær ut alle alkohol og brus. Alkohol og brus kan inneholde opptil 300 kalorier en halvliter eller kan. Disse blir ofte kalt "tomme" kalorier fordi du ikke trenger dem. Drikk vann i stedet for å lagre disse kalorier og gå ned mer i vekt.

6 Spis fire til seks små måltider per dag for å øke stoffskiftet. Eksperter foreslår at ved å gjøre dette, du mister mer vekt fordi kroppen ikke tror kroppen er sultne, noe som er tilfellet med noen dietter. Du vil også føle deg mett og ønsker maten du prøver å kutte ut mindre.

Hint

  • Snakk med legen din før du starter dramatiske vekttap dietter.