Hva er Peach Kernel Oil?

July 28

Fersken kjerne olje har bruk i aromaterapi, kosmetikk og massasje på grunn av egenskapene til oljen. Lys, ikke-fettete og nærende til tørr hud, er fersken kjerne olje hypoallergenisk for de med sensitiv hud.

Identifikasjon

Fersken kjerne olje er uttrykt fra kjernen eller "pit" av fersken tre (Prunus persica). Disse fersken var opprinnelig opprinnelig fra Kina, men dyrkes nå i mange områder av USA som California, Utah og andre stater.

Betydning

Peach kernel olje brukes primært til for moden hud for å bidra til å øke glatthet, eller sensitiv hud som reagerer på andre, mer sterke kjemikalier. Betydningen av denne oljen i aromaterapi, massasje og kosmetikk er dyp på grunn av allergi natur olje.

Egenskaper

Peach kjerne olje er lett og er verdsatt for bruk i massasje olje blander og kosmetikk der fuktighetsgivende egenskaper av oljen er tydelig. Når oljer er expeller presset, kan fersken kjerne olje har så mye som 42% fettsyrer som gir næring til huden.

fordeler

Mange mennesker er allergiske mot nøtter oljer som mandel, peanøtter eller andre nøtter så fersken kjerne olje kan være et gunstig alternativ. Fuktighet rik, lett og ikke-fettete oljen absorberer lett inn i huden slik at det passer for alle hudtyper.

Misforståelse

Det er en vanlig misforståelse at vegetabilske oljer, som fersken kernel olje, vil skade fet hud eller øke akne utbrudd. Sannheten er ren, vegetabilsk baserte carrier oljer som fersken kjerne, olivenolje, søt mandel, jojoba olje og andre ikke tetter skins porene slik mineral olje eller animalsk baserte oljer gjør.

betraktninger

Plantevernmidler og kjemikalier som brukes i anlegget kan bli funnet i små mengder i ferskenkjerneoljer som deretter absorberes av huden. Av denne grunn anbefales det at mat-kvalitets oljer brukes på huden. Økologiske, kaldpressede oljer vil ha de rikeste næringsstoffer og minst mulig forurensning.