Faktorer å vurdere når du kjøper Organisasjons Health Care Insurance

May 13

Faktorer å vurdere når du kjøper Organisasjons Health Care Insurance


Ved siden av lønn, forsikring er den største ansatt relaterte utgifter et selskap vil ha. I tillegg til kostnadene for dekning, andre faktorene som spiller en betydelig rolle i disse utgiftene er plan administrasjon, organisasjoner og myndighetskrav, endre ansattes behov for dekning, og selskapet vekst. De i planlegging og beslutnings kapasiteter må diskutere disse spørsmålene i dybden før tildeling kontoen til en helseforsikring leverandør.

Impact of Health Reform Lovgivning

Hver bedrift vil være nødvendig for å overholde den nye helsereformen lovgivning undertegnet i lov av president Obama som "Patient Protection og Affordable Care Act." Noen selskaper frykter en eskalering i kostnadene. Enten det skjer, og i hvilken grad, vil utfolde seg i årene fremover.

Hvis et selskap har mer enn 30 uforsikrede heltidsansatte de kan være gjenstand for en straff på så mye som $ 2000 for hver ekstra uforsikrede ansatt utover 30.

Men autoriserer lovgivning skattefradrag for bedrifter av alle størrelser. Mens noen mener at små bedrifter vil være spesielt hardt rammet, vil de faktisk får en 35% kreditt for hver dollar brukt på premium kostnader.

Medarbeider velvære programmer

En sunn arbeidsstyrke har en dramatisk innvirkning på produktivitet, fravær, og medisinsk-relaterte kostnader for behandling og legemidler. Organisasjoner bør innse den dramatiske virkningen at forebyggende og velvære omsorg kan ha på å redusere kostnadene.

For eksempel, The Center for Value Based Health Management jobbet med Pitney Bowes og deres helsepersonell til å gjennomføre en studie fra 2002-2004. Ved å innlemme et velvære utdanningsprogram, opplevde firmaet en nedgang på 38% i sykehusinnleggelser for ansatte med astma, en 6% reduksjon i direkte helsekostnader for arbeidere med diabetes, og en 50% reduksjon i uføre ​​dager for de med diabetes.

I går gjennom din forsikring strategi og omtaler bedrifter for dekning, betaler nær oppmerksomhet til fordelene de gir i form av undersøkelser, skudd, rabatter for vektreduksjon, og insentiver for å redusere helserisikofaktorer eller stabilisere tilstander som diabetes og høyt blodtrykk.

Utvikling av en helseforsikring strategi

Det er viktig for store organisasjoner å tildele en intern arbeidsgruppe spesielt for å utvikle helseforsikring strategi. Medlemmer av denne arbeidsgruppen skal ha primær ansvar for personal, økonomi, drift og union representasjon (hvis aktuelt). Teamet skal utvikle en helhetlig oversikt over selskapets fortid helsetjenester forsikring leverandører, nåværende status, kostnader og risikoanalyse for de siste 3-5 årene. Det bør også se på identifiserbare helsevesenet trender, sysselsetting og pensjon anslag, en demografisk oversikt over arbeidsstokken, og identifisere høye forekomster av medisinske tilstander oppleves av ansatte (hjerte-behandlinger, diabetes, etc.).

Basert på fthese funn, kan teamet deretter utarbeide en sluttrapport med anbefalinger for utøvende godkjenning og spre en Request for forslag (RFP) til potensielle forsikringsselskaper.