Sunn Kolesterol Diet

August 13

Ifølge American Heart Association, 98,6 millioner amerikanere har kolesterolnivået i blodet på 200 milligram eller høyere, som er ansett som en fare for helsen. Men visse endringer i livsstil, som for eksempel å kutte ut "dårlig" fett og spise rikelig med frukt og grønnsaker, kan bidra til å senke kolesterolnivået. Men, før du revolusjonere kostholdet, hjelper det å ha noen sunne kolesterol diett tips.

Mettet, Trans og enumettet fett

Ifølge Mayo Clinic, kan mettet fett øker kolesterolet. Av denne grunn, forbruke mindre enn 10 prosent av det daglige fettinntaket fra mettet fett.

Enumettet fett er hjertet sunt, og kan finnes i olivenolje, rapsolje og peanøtter. Andre sunne fettkilder inkludere valnøtter og mandler, som også er høy i enumettet fett.

Og til slutt, eliminere trans fett fra kosten. Selv om mange produsenter er å bli kvitt disse usunt fett, er det viktig å holde et våkent øye når du handler. Disse fettsyrene er ofte funnet i produkter som margarin, prepackaged kaker og kjeks. Selv matvarer som sier "ingen trans fett," kan ha et halvt gram eller mindre av dette stoffet. Når du leser ingredienslister, se etter delvis hydrogenerte oljer, som er en vanlig kilde til transfett.

kosttilskudd kolesterol

En annen viktig komponent for å se på er kolesterol. Ifølge Mayo Clinic, bør du spise maksimalt 300 milligram kolesterol daglig. Imidlertid, hvis man også har hjertesykdom, mengden bør reduseres til 200 milligram. Høyt kolesterol matvarer inneholder, hel melkeprodukter, animalsk orgel kjøtt og eggeplommer.

Frukt og grønnsaker

Lager ditt kjøleskap med mye frukt og grønnsaker, som er høy i fiber - et kraftig verktøy i å senke kolesterolet. Legg frukt og grønnsaker til hvert måltid, prøv vegetabilske supper, gryteretter og wok (med olivenolje).

Hjerte Sunn Fish

Hold deg til fisk som er lav i mettet fett og kolesterol, som tunfisk og kveite. Prøv også fisk som er høy i omega-3 fettsyrer, som laks, sild og annen ferskvannsfisk. Ifølge Mayo Clinic, spise mat rik på omega-3 fettsyrer fremme et sunt hjerte.