Hvordan finne støtte for intrakraniell hypertensjon

June 20Denne artikkelen vil gi deg forskjellige nettsteder og støttegrupper for å lære mer om intrakraniell hypertensjon og kontakt med andre som har denne tilstanden.

Bruksanvisning

1 Gå online for å www.ihrfoundation.org Dette stedet hever penger til forskning på intrakraniell hypertensjon og tilbyr også mye innsikt til denne tilstanden.

2 Intrakraniell hypertensjon informasjon kan også finnes under sin eldre navn som pseudotumor cerebri hvis du google det.

3 De er mange IH grupper på Myspace og Facebook som tilbyr støtte og råd om IH. Hvis du allerede er medlem bare gå til grupper og skriv inn IH og de ulike IH gruppene vil se ut som du kan bli med.

4 Hvis du er ute etter mye støtte og å få venner med andre med denne tilstanden kan du besøke min personlige nettside på Myspace på http://www.myspace.com/ptcawareness . Hvis du klikker i henhold venn kategoriene du finne kategorien IH / PTC mennesker, og du kan legge til noen av dem som venner.

Hint

  • Kom i kontakt med så mange mennesker som du kan med denne tilstanden for å lære mer om tilgjengelige medisiner og behandlinger.
  • Spre ordet om din tilstand slik at andre vil donere til årsaken.
  • Intrakraniell hypertensjon varierer fra person til person, så ikke la en persons historie skremme deg.
  • Nettstedene oppført i denne artikkelen er ikke ment å erstatte noen råd fra en lege.