Måter å resirkulere plastflasker

April 7

Måter å resirkulere plastflasker


Plastflasker er en viktig kilde til avfall. De bruker petroleum i skaperverket, det tar mer olje å frakte dem, og de skaper mye forurensning når dumpet på søppelfyllinger. Endre måten plastflasker blir brukt er en enkel måte å redusere de miljømessige konsekvensene av dem. Resirkulering disse allestedsnærværende elementene kan gjøres gjennom resirkuleringssentre, eller hjemme.

Recycling Centers

Den enkleste måten å resirkulere plastflasker er å ta dem til en gjenvinningsstasjon og kast dem der. Etter dette punktet, kan vannflasker gjøres om til nye flasker eller gjenbrukbare shopping og handlenett. Bunnen av de fleste vannflasker har en resirkuleringssymbol med et tall i den. Dette tallet angir hva slags resirkulering bin flasken bør plasseres i en miljøstasjon.

bade~~POS=TRUNC

Kjøpe noen ark med fargerike vanntett skum og lim dem rundt vannflaske, forlater cap avdekket. La et barn å dekorere skum med vanntette markører. Vannflasken kan brukes som et bad eller basseng leketøy ubåt; barn kan endre dybden av flasken ved å tillate at mer vann inn i den og erstatte hetten. Lage leker fra plastflasker holder flaskene ut av deponier og er morsomt for barna. Hvis barnet ditt er svært liten, kaste bort lokket før du la ham eller henne har flasken. Flaske caps er en kvelningsfare.

Starter Hage

Skjær en plastflaske i to og fylle den nederste delen halvveis med jord. Plasser frø eller stiklinger i flasken og fukte jorda daglig. Bønner, blomster og andre planter kan få sin start i resirkulerte plastflasker, som kan gjenbrukes hver vår eller resirkulert på en gjenvinningsstasjon etter at plantene har blitt transplantert til en hage.