Verktøy for å øke IQ

August 30

Verktøy for å øke IQ


Utsette deg selv for nye opplevelser, for eksempel på reise og lære nye oppgaver eller ferdigheter, bidrar til å holde hjernen din skarp. Nye stimuli aktivere underutnyttet nervebaner og tilkoblinger, som hjelper deg med å utvikle en montør, mer fleksibel hjernen. IQ er et mål på intelligens basert på dine prestasjoner på standardiserte tester, som kan bedres med trening. Verktøy for å øke din IQ hjelpe deg å utvikle ferdigheter for å forbedre ytelsen på IQ-tester.

Videospill

Dataspill kan tilby et verktøy for å øke din IQ. I 2009, "Current Veibeskrivelse I Psychological Science" publisert en analyse av Matthew Dye, Shawn Grønn og Daphne Bavelier, noe som tyder på at det å spille handling videospill kan øke din evne til å behandle visuell informasjon. En 2007 studie av Derek Robertson, for læring og undervisning Skottland, antyder at videospill med nummer utfordringer, problemløsning og minne puslespill, forbedrede matematiske score blant 9- og 10-årige elevene etter 10 uker av å spille i 15 minutter en dag.

N-Back Applications

N-back programmer for datamaskinen eller mobilenheten kan bidra til å øke din IQ. Disse øvelsene presentere en sekvens av sensoriske stimuli, og du angir når en strøm stimulus samsvarer med en tidligere stimulans. I 2010 forskere ved University of Michigan fant at n-back oppgaver forbedres matrise resonnement ytelse, som måler abstrakt og verbal resonnement med oppgaver som involverer fylle inn de manglende del av en gruppe fra en rekke valg.

Klassisk musikk

Oppføring til klassisk musikk kan forbedre IQ mens økt matematikk og naturfag ferdigheter. I sin Spring 1999 Verdens Fair presentasjon ved University of Texas, Kathy Yoshimura, professor i psykologi, refererer til en studie der studenter som lyttet til Mozart gir bedre resultat på romlige IQ oppgaver enn studenter som lyttet til danse musikk. Strukturen av klassisk musikk kan forbedre kognitiv behandling i hjernen din, men mangler tilstrekkelig kompleksitet kan forstyrre abstrakt resonnement. Resonnement ferdigheter som kreves for romlig resonnement kan ligne ferdigheter som brukes når du lytter til musikk, forklarer professor Yoshimura.

Kryssord

Kryssord kan bidra til å øke din IQ. I sin mars 2010 artikkel, Marcel Danesi, Ph.D., antyder at noen kryssord aktivitet bidrar til å holde hjernen skarp. Kryssord kan øke din IQ, eller avverge aldersrelatert kognitiv svikt, ved å danne nye nerveforbindelser eller vokser nye hjerneceller. I juni 2003, "The New England Journal of Medicine" publisert en studie ledet av Joe Verghese, MD, av Albert Einstein College of Medicine, som har vurdert 469 deltakere i alderen mellom 75 og 85. Forskerne fant at personer som gjorde kryssord fire dager uke hadde en risiko for demens som var 47 prosent lavere enn pasienter som gjorde oppgaver en gang i uken.