AIDS prosjekter

January 29

AIDS prosjekter


AIDS oppsøk har vært et tema for internasjonale diskusjoner siden aids ble først anerkjent av Centers for Disease Control and Prevention i 1981. Siden den gang har mange frivillige organisasjoner, grupper i samfunnet og statlig støttet programmer lansert AIDS-relaterte forsknings- og formidlingsprosjekter designet for å spre global bevissthet mens finansiering sårt tiltrengt forskning innen forebygging, behandling og botemidler. HIV og AIDS prosjekter er nå kjøre på lokale, statlige og føderale nivåer. For kontaktinformasjon for hver enkelt organisasjon drøftet, se Resources.

Føderal politikk Prosjekter

I tillegg til å gi støtte til mennesker med AIDS, mange organisasjoner vie en betydelig mengde tid til å støtte eller foreslå endringer i føderal politikk som er knyttet til HIV / AIDS-relatert forskning, finansiering eller utdanningsprogrammer. De fleste AIDS-relaterte oppsøkende programmer inkluderer en gren som er involvert med føderale nivå lovgivning. For eksempel AIDS-prosjektet Los Angeles (APLA) har et eget myndighetskontakt avdeling som er ansvarlig for lobbyvirksomhet for AIDS-relaterte årsaker på et føderalt nivå. APLA og andre organisasjoner, inkludert AIDS Action and the Global AIDS Alliance, forutsatt kritisk støtte for AIDS-relatert lovgivning som Ryan Hvit HIV / AIDS Behandling Modernisering Act av 2006, og Stopp AIDS i fengselsloven av 2007. Begge rettsakter utvide forebyggende behandling planer, omsorg opsjoner og pedagogisk programmering.

Global formidlingsprosjekter

Ifølge den internasjonale AIDS veldedighet AVERT, "Afrika er mer tungt berørt av hiv og aids enn noen annen region i verden". Som global bevissthet av aidsepidemien øker, så også gjøre innsats for å levere globale tjenester til de som rammes av AIDS over hele verden. Internasjonale organisasjoner som AVERT og Global AIDS Alliance skaffe midler til å gi pedagogisk materiale, forebyggende materialer og behandling til fattige land i akutt behov for hjelp. Veldedige organisasjoner og religiøse organisasjoner ofte arrangerer misjonsturer til høyrisikoland og tilby pedagogiske tjenester til mennesker i disse landene. Kontakt en lokal menighet eller samfunnet gruppe for informasjon om misjonsturer.

HIV-testing stasjoner

Grupper i samfunnet, kirker og høgskoler ofte vert HIV / AIDS-testing stasjoner i liten eller ingen kostnader til pasienter. Under en testing stasjon, leger eller sykepleiere frivillig sin tid til å gi muntlige HIV testing. Under testen blir en indre kinnet prøve tatt ved hjelp av en liten bomullspinne og deretter testet på området. Nøyaktige resultater er tilgjengelige innen 15 til 20 minutter. Mange testing stasjoner er kombinert med tilleggsutdanning programmering som omfatter gjesteforelesere eller tilgjengeligheten av litteratur. Kontakt et lokalt sykehus eller familie-planlegging klinikk for å lære om lokale testing stasjoner eller å organisere en testing stasjon for din kommune.

Veldedige organisasjoner og trosbaserte Support Services

Hovedfokuset for HIV / AIDS hjelpeorganisasjoner er å samle inn penger til forskning, utdanning oppsøkende og behandling tilgang til underpriviligerte AIDS-pasienter. Veldedige organisasjoner aksepterer donasjoner samt politisk støtte for AIDS-relaterte årsaker. Befolknings Services International, Partners in Health og Det globale fondet for bekjempelse av aids er alle godt etablerte veldedige organisasjoner med positive banerekorder for kostnadseffektivitet og resultat-baserte suksess. Lokale hjelpeorganisasjoner kjøre gjennom kirker eller samfunnet programmer også gi midler til forskning eller kjøre spesielle klær eller mat stasjoner for HIV-positive individer. Kostnadseffektivitet av lokale veldedige organisasjoner er vanskeligere å vurdere, men de fleste gir midler til veletablerte organisasjoner.