Hvordan sammenligne Oral Vanning

January 14

Hvis du hater å bruke tanntråd, er du ikke alene. En muntlig irrigator, mer kjent som en vannoppsug, kan være et kompromiss du kan leve med. Selv om det ikke kan fjerne plakk fra mellom tennene og under tannkjøttlinjen, kan det være mer effektivt enn børsting alene. En muntlig irrigator skyter en stråle av vann som løsner matrester mellom tennene og hindrer oppbygging av plakk. Personer med bukseseler vanligvis finne at bruk av en muntlig irrigator er mye raskere enn threading floss under ledningene. Det er viktig å sammenligne muntlige irrigators før settling på en modell for å kjøpe.

Bruksanvisning

En Bestem hvor mange medlemmer av familien din skal bruke den muntlige irrigator og kjøpe en som inneholder nok lagringsplass for at antall tips. Oral irrigators har fargekodede tips som snapper inn i håndtaket slik at hvert medlem av familien kan enkelt holde oversikt over hvilken du vil bruke.

2 Se på dimensjonene av oral irrigator enheten for å sikre at du har nok counter plass på badet. Du vil ha en mer oppreist modell hvis du har begrenset plass på kjøkkenbenken. Hvis du har ingen, kan du kjøpe en muntlig irrigator som festes direkte til kranen og bare krever lagring av slangen og tips.

3 Velg en rolig muntlig irrigator om det kan brukes tidlig på morgenen mens familiemedlemmer er fortsatt sover.

4 Identifiser hva spesialitet tips kommer med oral irrigator eller er kompatible med det. Det er tannbørste tips, tunge renere tips og spesielle tips for rengjøring rundt bukseseler.

5 Vurdere brukerkontroller enhetens. Noen enheter har trykket kontroll på håndtaket, eller i det minste en pauseknapp. Hvis du har sensitiv tannkjøtt eller hvis maten blir lett fanget i tennene, kan det være lurt flere trykk justeringer. Noen enheter har bare en trykkinnstilling, mens andre kan ha opp til 10.

6 Beregn hvor mye vann du trenger for å rengjøre tennene med en muntlig irrigator. Reservoaret kapasitet kan variere fra 120 til 1000 milliliter.

7 Tenk en bærbar, trådløs oral irrigator hvis du reiser ofte vil være i stand til å ta oral irrigator med deg.