Hvordan minne deg selv på HIPAA regler

September 21

Hvordan minne deg selv på HIPAA regler


The Health Insurance Mobilitet og Accountability Act av 1996 er en alvorlig aspekt av moderne helsevesenet og forsikring. HIPAA etablert, blant annet personvernet for pasienter og detaljerte retningslinjer om hvordan de skal følges. Brudd kan opprette sivile og regulatoriske straffer for helseinstitusjoner, leverandører og forsikringsselskaper.

Sykepleiere, leger, klinikere og pasientbehandling relatert personell av alle slag må være konstant oppmerksomme på viktigheten av å observere HIPAA. I den daglige virksomheten i en travel helsetjenester arbeidsplass, kan det være lett å overse noen av den lille, men viktige aspekter av å beskytte pasienten privatliv. Opprette påminnelse systemer er alltid en god idé.

Bruksanvisning

1 Lim noen av de mest aktuelle reglene du mest ikke glemme til utklippstavlen for deg å bære en når de ser pasienter. Å ha en visuell påminnelse ubemerka ligger kan være svært nyttig. Noen av disse kan omfatte ikke snakke for høyt med kolleger om pasientens sak, ikke snakke til familiemedlemmer eller venner om en pasient uten pasient autorisasjon, eller dekker over pasientens navn og informasjon om kontorpåloggings ark så snart du har sjekket dem in for sine avtaler.

2 Endre datamaskinens skjermspareren for å si de reglene som du oftest glemmer, hvis du har en datamaskin eller terminal du kan endre.

3 Innlegg skilt i dine arbeidsområder minner ansatte - og dermed deg selv - for å bruke lavmælt toner når man diskuterer pasienter.

4 Plasser skilt eller etiketter på bærbare PCer og oppslagstavler minner deg og andre til å alltid tilbake filene og pasientsensitive materialer til sine rettmessige lagringssteder og ikke å la dem ut i noens syn.

5 Lag et ark med HIPAA regler som er mest relevant for arbeidet ditt, og legg dem på pauserommet og kontoroppslagstavler, pleiestasjoner eller felles arbeidsområder samt din personlige arbeidsområde hvis du har en.

Hint

  • Sjekk alltid med veileder før du publiserer noe på et offentlig område eller merking noe av vanlig bruk. I de fleste tilfeller veiledere bør være støttende; mange av disse påminnelsene er "beste praksis" metoder som brukes av USAs fremste sykehus for å overholde.