Hvordan du bruker en oksygenkonsentrator Machine

February 1

Hvordan du bruker en oksygenkonsentrator Machine


En oksygen konsentratoren er en enhet som brukes av pasienter som har behov for en høy konsentrasjon av oksygen for å behandle en respiratorisk tilstand. Oksygenkonsentratorer, i motsetning til oksygentanker funksjon ved å trekke i den omgivende luft, og å filtrere ut nitrogen og konsentrering av oksygen for bruk av pasienten. En oksygenkonsentrator har fordelen av å ikke krever kontinuerlig påfylling med tunge oksygentanker og i den forbindelse, er det mer portable og trygt. Vanligvis oksygenkonsentratorer produsere 85-97 prosent rent oksygen.

Bruksanvisning

1 Plugg inn oksygenkonsentrator. Hold konsentrator unna varmekilder, åpne flammer og direkte sollys. Hvis legen forsk fuktighet med oksygen, fest vannflasken som angitt på maskinen. Kontroller at de er riktig tilkoblet.

2 Koble den lille diameter rør på vannflasken brystvorten fra din ansiktsmaske eller nesekateter. Slå "ON / OFF" til "ON" posisjon. En alarm vil høres i 5 til 20 sekunder for å indikere at maskinen er i drift.

3 Vri strømnings bryterne inntil riktig LPM eller liter per minutt, oksygen vises. Din LPM vil være foreskrevet av legen din. Plasser oksygenmaske eller nesekateter i ansiktet ditt.

Hint

  • Sett på nesekateter og luftfukter vannflaske gang per uke.
  • Bruk oksygenkonsentrator i et godt ventilert sted vekk fra vegger og gardiner.