Social Work & Eldre Abuse

May 19

Social Work & Eldre Abuse


Elder misbruk er et utbredt problem i samfunnet som lover å forverres så mange baby boomers fratre, individer lever lenger og samfunnet fortsetter å unnlate å finne en løsning. Noen muligheter finnes, men mer kan gjøres for å fremme dem og for å sikre at eldre føler seg komfortabel med å bruke tilgjengelige tjenester.

Definisjon

Samfunnet har ikke avtalt en konsis definisjon av eldre misbruk. Men ulike definisjoner har en stor likhet. Vanligvis er eldre misbruk når en person over en viss alder er offeret eller økonomisk, psykisk eller fysisk mishandling. Vold i nære relasjoner, aktiv omsorgssvikt og passiv omsorgssvikt også telle som eldre misbruk. Familiemedlemmer, naboer eller nye nære venner oftest begå eldre misbruk.

Utbredelse

Forskere og helsepersonell har begge rapportert betydelige økninger i eldre mishandling. Adult Protective Services, den viktigste organ for rapportering av misbruk, dokumentert 253,421 rapporter om overgrep i 2008 for personer over 60 år Anslagsvis 84 prosent av hendelsene går urapportert, ifølge National Elder Abuse Forekomst Study. Kombinere fakta, Senatet Special Committee on Aging anslått at fem millioner seniorer kan oppleve overgrep hvert år. Misbruk kan føre til for tidlig død, knust verdighet og en usikker økonomisk fremtid.

årvåkenhet

Sosialarbeidere spiller viktige roller i mange av de statlige og lokale programmer som eksisterer for å hjelpe eldre & ndash; fra rådgivning, for å støtte grupper, til rapportering krisetelefon, til senior samfunnet aktivitetsgrupper. Sosialarbeidere ofte avdekke tegn på misbruk fordi de har spesifikk trening i å diskutere sensitive temaer, som arbeider med familiedynamikk og talsmann for klienter. Suksess kan stole på spesifikke detaljer som ordvalg, ifølge National Association of Social Workers. For eksempel, sosialarbeidere ta vare å bruke begreper som & ldquo; mishandlet & rdquo; eller & ldquo; respektert "i stedet for & ldquo;. mishandlet & rdquo; annet helsepersonell, inkludert sykehus arbeidstakere, bli med sosialarbeidere i misbruk oppdagelsen De ser for humørsvingninger, uforklarlige skader og da vet hvordan du skal spørre enkle, nonjudgmental spørsmål..

Behandling

Selvrapporterte og helse anlegget rapporterte tilfeller av eldre misbruk er vanligvis umiddelbart slått over til en sosialarbeider. Sosialarbeideren vil utføre en psykososial vurdering, deretter umiddelbar privat rådgivning som kan ende med en henvisning til et krisesenter, hot line eller relatert ressurs. Et stort mål om en sosialarbeider når du ser en ny klient er å vurdere støttenettverk for å sikre klienten ikke kommer hjem til en usikker miljø. En sosialarbeider vil hjelpe en senior i rapporteringen kriminalitet og vil gi løpende rådgivning eller en henvisning.

problemer

Eldre misbruk er fortsatt en bekymring for to grunner, i henhold til Mount Sinai School of Medicine: Utdanningsprogram for helsearbeidere er generelt uformelt, og seniorer mest sannsynlig til å lide misbruk er også sannsynlig å bli isolert, derfor ikke se så folk som kan oppdage en problem. Å få familiemedlemmer til å forplikte seg til å følge opp omsorg, tilbake telefonsamtaler fra byråer som Adult Protective Services og la på stedet inspeksjoner av sine hjem presenterer en pågående problem. I noen tilfeller er utslipp alternativer sterkt begrenset på grunn av de høye kostnadene ved sykehjem og en familie & rsquo; s uvilje eller manglende evne til å ha råd til dem.