Hvordan bygge muskel raskt og enkelt

February 8

Hvordan bygge muskel raskt og enkelt


Muscle bygningen har eksistert i lang tid. Fra de gamle egyptiske og greske samfunn, som brukte stein i forskjellige vekter, til vårt moderne samfunn med high-tech trening maskiner og personlige trenere, er en ting sikkert. Bygge muskler har alltid vært en levedyktig utfordring. Bygg muskler raskt og enkelt er enda mer utfordrende. Med engasjement, kunnskap og et sterkt ønske om å lykkes i dine bodybuilding forsøk, bygge muskler i løpet av kort tid er mulig.

Bruksanvisning

1 Planlegg en tid minst tre ganger i uken når du vil løfte vekter. Slå av ringesignalet på telefonen, og legge til side alle andre oppgaver i løpet av denne tiden. Hver morgen når du våkner, ser i speilet og si "jeg vil bygge musklene mine raskt ved å løfte vekter konsekvent."

2 Løft vekter med sammensatte bevegelser. Dette betyr øvelser som bruker mer enn en muskel samtidig. For eksempel når du benkpress, er du utnytte brystet muskler samt skuldre og triceps.

3 Benkpress ved å legge ned på benken, løfte vekter av racket og senk den til brystet. Trykk den opp igjen til armene er låst. Hvis det er mulig, har en annen person få øye på deg ved å holde hendene under vekten bar i tilfelle det blir for tung og ustabil. Prøv å utføre to sett av åtte heiser. Hvis du ikke kan gjøre dette, redusere mengden av vekten til du kan. Hvis du kan gjøre det for lett, øke vektene til det er en utfordring.

4 Gjør knebøy ved å løfte bar på skuldrene og bøye knærne til hoftene kommer lavere enn parallelt. Kom opp igjen. Prøv å gjøre to sett av åtte heiser.

5 Utfør døde heiser. Trekk barbell fra gulvet med begge hender før kroppen er helt ute. Dead-lift ved å skyve fra hælene og bringe hoftene fremover. Har ingen trekk med korsryggen.

6 Utfør militære presser ved å ta tak i vektstang fra stativet med en overhand grep - litt bredere enn skuldrene bredde. Plasser bar foran halsen. Trykk på barbell oppover til begge armene er utvidet overhead. Senk til forsiden av halsen og gjenta. Prøv å gjøre to sett av åtte heiser.

7 Følg råd fra Gabe Merkin MD: "Å spise mat, særlig protein, umiddelbart etter at du er ferdig med treningen hjelper muskler leges raskere." Når muskler leges raskere, de kan utøves før, og det vil hjelpe deg å bygge muskler raskere og enklere.

Hint

  • Alltid konsultere med en lege før du starter et nytt treningsprogram.
  • Ikke over toget. Gi nok tid for musklene å komme seg. Trening hver muskelgruppe en gang eller to ganger i uken bør være tilstrekkelig.