Medisinske Bruk av Amla

June 27

Amla, også kjent som indisk stikkelsbær, er en medisinsk plante som finnes i regionene i Sørøst-Asia og India hvis frukt er verdsatt for sitt høye innhold av vitamin C.

Historie

Historien om amla strekker seg langt tilbake i tid, blir brukt som et hjem rette for bedre hår og hodebunn. Det er faktisk verdens eldste urte hårbalsam.

Betydning

Amla frukt er rik på vitamin C. Faktisk, er den mest rikelig kilde til vitamin C som finnes i naturen. Det er også høyt verdsatt for de oljer som er utledet fra amla frø og papirmasse, som brukes for å opprettholde sunn hår.

Regelmessige fordeler

Regelmessig bruk av amla pulver på tom mage beskytter leveren fra de skadelige effektene av giftstoffer og frie radikaler som sirkulerer i kroppen.

Healing Effects

Frisk amla juice er en foreskrevet urtemedisin for de som har svært høye nivåer av blodsukker. Den har en helbredende virkning på enkelte typer av nyresykdommer, slik som urininkontinens.

medisinsk bruk

Amla, i form av medisin, er mye brukt i behandling av mange fordøyelsessykdommer, inkludert hyperacidity, tap av appetitt og diaré.