Hva skjer når du er i Subzero været?

December 29

Når den menneskelige kroppen blir utsatt for vær frysepunktet, aktiverer hjerne en beskyttende fysiologisk respons i et forsøk på å overleve de harde betingelser. Hvis vindavkjøling blir en faktor eller et menneske blir utsatt for fukt i frysepunktet vær, alvoret i situasjonen øker dramatisk. Uten riktig bekledning, kan eksponering for frysepunktet vær resultere i hva ekspertene sikt frysing og nonfreezing skader eller livstruende tilstand som kalles hypotermi.

risiko

Blant de nonfreezing skader mennesker er utsatt for fra gjentatt eksponering for kulde er frostknuter, en betennelse i hender, føtter eller ører, og skyttergravsfot, en smertefull tilstand som påvirker føttene som resulterer fra langvarig eksponering for kaldt og vått vær. Frysing skader inkludere frostnip og frostskader. Frostbite er mer alvorlig enn frostnip. Frostbite kan innebære døden til vevet i det berørte området, samt permanent skade på blodkar. Når bare de øverste lagene av fryse huden, er skaden betegnes frostnip.

fysiologisk Response

Menneskekroppen arbeider for å beskytte de mest vitale deler under langvarig eksponering for frysepunktet vær. Skjelving, en reaksjon som aktiverer og ber muskler til å skape varme, er ofte det første forsvar. Blodstrømmen til ekstremiteter, såvel ørene og nese, reduseres som et middel til bevaring avgjørende varme for indre organer. Som et resultat, hender og føtter - spesielt fingre og tær - Chill raskere og er mer sannsynlig å lide frostskader.

hypotermi

I tilfelle av langvarig eksponering for vær frysepunktet, kulden trenger inn i kroppen mer dypt som overflatearealer er kjølt, noe som resulterer i en reduksjon i kjerne kroppstemperatur. Hypotermi, en alvorlig skade av kulden, resultater når kroppens kjernetemperatur synker til farlig lavt nivå. Opplevelser av smerte fra den ekstreme kulden vike for nummenhet, en indikasjon på at alvorlige skader er nært forestående. Hvis kjernetemperaturen fortsetter å falle, vil offeret sannsynligvis oppleve døsighet og nedsatt bevissthet. Elevene i øynene blir utvidet. Bør kroppstemperaturen faller til rundt 68 grader Fahrenheit, kan hjertet stoppe. På rundt 63 grader Fahrenheit, opphører hjernens funksjon og døden inntrer.

Vind og Vann

Hvis kroppen er utsatt for fuktig eller sterk vind i tillegg til frysepunktet lufttemperatur, risikoen for skader øker. Våte forhold føre til at kroppen mister varme raskere. Videre vindavkjøling øker effekten av frysepunktet vær på legemet, forårsaker hypotermi raskere. Hornhinnene på øynene kan være frosset ved eksponering for kulde, sterk vind uten bruk av briller.