Frihånd skulder øvelser

August 11

Frihånd skulder øvelser


Frihånd skulder øvelser målrette skulder muskler og leddbånd. Målet er å gjøre skuld sterkere, mer fleksibel og sunnere. Skulder øvelser kan omfatte stretching og vekt-trening og kan være ferdig i bare noen få minutter hver dag. Frihånd skulder øvelser kan også målrette bestemte områder av skulder å forbedre muskel tone og fleksibilitet.

Tøye ut

Stretching bidrar til å forbedre fleksibiliteten i skuldermusklene, forlenge leddbånd, bryte opp arrvev og bedre blodtilførselen til muskelen. Stretching er spesielt viktig etter en skulderskade eller etter trening. Stretching kan bidra til å forlenge musklene du har overarbeidet, slik at de ikke vil krampe opp eller bli stramt. En populær strekning som er rettet mot skulderen din er å holde en arm parallelt med gulvet foran kroppen din. Bruk motsatt arm til å trekke den utstrakte arm over kroppen din før du strekker ut den andre armen. Hold strekken i flere sekunder, deretter slappe av. Gjenta så mange ganger du ønsker inntil skulderen føles smidig og strukket.

Trekker på skuldrene

Trekker på skuldrene er øvelser som er rettet mot skuldrene gjennom en kombinasjon av styrketrening og bevegelse. Begynn Skyv skuld øvelser ved å stå med armene hviler komfortabelt på sidene. Bruke bare musklene i skuldrene, trekke på skuldrene ved å trekke toppen av skuldrene så nær ørene som mulig. Mens løypa, ikke flytte halsen eller hodet. Gjenta shrugging bevegelsen 12 ganger. Etter hvert som du blir mer komfortabel med shrugs, legge vekter, med kan inneholde elementer rundt huset. Bokser med suppe eller vannflasker vil gjøre.

arm sirkler

Arm sirkler tone musklene i skuldrene, og i hele overarmen. Den første sirkelen er den sidelengs sirkel. Hold armene langs sidene parallelt med bakken, håndflatene vendt ut. Lag små sirkler med hendene i mot klokka. Målet for åtte-tommers sirkler eller mindre. Prøv å gjøre denne øvelsen for en helt minutt. Bytt retning og lage sirkler for så lenge du kan. Deretter beveger armene parallelt med bakken foran kroppen med håndflatene vendt ut som om du gestikulerer for noen til å stoppe. Gjør åtte-tommers sirkler med sikte på et helt minutt. Arm sirkler tone musklene; Følg sirkler med mild strekking.