Hva er den gjennomsnittlige kostnaden for svangerskapskontroll?

May 16

En del av å ha en sunn graviditet er å ta vare på deg selv gjennom riktig kosthold og mosjon. En annen del av å ha en sunn graviditet blir skikkelig svangerskapskontroll. Du kan få svangerskapskontroll gjennom en lege eller jordmor, men uansett, det er kostnader forbundet med det. Hvis du aldri har hatt en baby og lurer på hva den gjennomsnittlige kostnaden for svangerskapsomsorg er, her er hva du kan forvente å betale og hva som påvirker prenatal omsorg kostnader.

besøk

Flertallet av svangerskapsomsorg kommer i form av besøk til en lege eller jordmor. Både leger og jordmødre følger mønsteret av å se en gravid kvinne en gang hver måned i løpet av tidlig i svangerskapet, annenhver uke i siste trimester, og en gang hver uke i den siste måneden eller så av svangerskapet. Dette fungerer som regel ut til ca 14 besøk, som hver koster et gjennomsnitt på $ 133 dollar --- det totale beløpet for besøk er dermed rundt $ 1862. Det er vanlig å betale ca $ 2000, avhengig av variasjoner i kostnader fra leverandør til leverandør og stat til stat.

tester

De fleste fagfolk som gir svangerskapsomsorg anbefaler minst flere tester. Disse inkluderer tester for gruppe B streptokokker og svangerskapsdiabetes. Laboratoriearbeid på disse testene ofte ikke er inkludert i kostnadene for prenatal kontor besøk. Disse testene kollektivt vanligvis kjøre opp kostnader på $ 1000, men kostnadene kan stige hvis graviditeten er høy risiko (behov for flere tester), eller hvis den gravide kvinnen opts for valgfrie tester slik som de som identifikasjon av genetiske avvik.

Ultrasounds

Ultrasounds vanligvis brukes under svangerskapskontroll for å fastslå fosterets alder og å sørge for at de fysiske strukturer av fosteret er forming riktig. Selv om en ultralyd ikke er gjort for å bestemme fosterets alder, er det vanlig praksis å gjøre en ultralyd ved 20 uker, med påfølgende ultralydundersøkelser som blir gjort om et problem er funnet med baby som må overvåkes nøye. Hver av disse ultrasounds koster mellom $ 160 og $ 360, med den gjennomsnittlige kostnaden være $ 200.

medisiner

Noen kvinner må være på medisiner under svangerskapet. Disse medikamentene kan være relatert til jern eller blodsukkeret, eller de kan behandle en sykdom som moren kan ha det bør ikke bli gitt videre til barnet. Disse medikamentene kan koste alt fra $ 20 for en enkel antibiotika til flere hundre dollar, med generiske merker er billigere enn merkevarer. En annen medisin som må være tatt er prenatal vitaminer, som koster ca $ 9 per måned, avhengig av merke.

betraktninger

Generelt omsorg fra en jordmor har en tendens til å være litt billigere enn det fra en lege. Dette er fordi jordmødrene vanligvis ikke gjør så mange tester som leger gjør. Men jordmødre likevel anbefale tester når de føler at det er et problem med svangerskapet, og de kan anbefale at deres klienter supplere sine vitaminer og besøk med ting som chiropractic omsorg, urtete eller kremer, og ingen av disse er inkludert i prisen på besøk . I tillegg kan assistanse og forsikring programmer påvirke beløpet som betales for omsorg --- hvis man er kvalifisert til et hjelpeprogram eller har god forsikring, så kostnadene for omsorg synker betraktelig fordi noen av kostnader vil bli dekket, enten helt eller delvis.