Hva er behandlingen for hodebunnen psoriasis hjem rettsmidler?

September 2

Når du har psoriasis i hodebunnen, Dr. Laurence Miller av National Psoriasis Foundation og National Institutes of Health sier moderne medisin er ofte ikke nok. Denne sykdommen, ofte arvelig eller forårsaket av infeksjon eller skade, er preget av enten bot skalering eller tykk-crusted plakk over hodebunnen. Det kan strekke seg utover pannen til baksiden av halsen og ørene. Hvor moderne medisin ikke vil hjelpe, at-home behandlinger for psoriasis ofte vil.

oljer

Noen oljer kan behandle tørr, flassende og kløende symptomer som ofte følger med psoriasis i hodebunnen. Oljer som hvetekimolje, lakserolje, solsikkeolje, hvitløk olje og cashew nøtt olje kan bli brukt direkte til hodebunnen din. Før sjamponering håret ditt, sette en teskje av en av disse oljene i håndflaten og gni hendene sammen. Masser hodebunnen. Du kan prøve å blande oljer også. Bland to dråper calendula olje og en dråpe oregano olje til en kopp olivenolje. Vask håret etterpå med en sjampo spesielt laget for tørr hodebunn.

Shampoo og Conditioning Mask

Hvis du ønsker å behandle psoriasis mens du vasker håret ditt på samme tid, kan du prøve en kulltjære eller ikke-steinkulltjære medisinert sjampo eller en sjampo som inneholder mentol. Disse sjampo vil redusere kløe symptomer på hodebunnen psoriasis.

Etter at du shampoo håret, prøv å bruke en condition maske laget av like deler olivenolje, honning og avokado. Sett disse ingrediensene i blender. La masken på i 15 til 20 minutter og skyll med varmt vann. Forsiktig håndkle-tørker håret. Dekker skader på hodebunnen din før du går til sengs er også sies å bidra til å klare opp plakk. Dette er bare bra for små, infiserte områder, skjønt.

andre behandlinger

Sollys kan også hjelpe. Hvis håret er tynt eller hodet er barbert, gå ut i solen for en time om dagen kan bidra til å redusere forekomsten av kløende flekker. Bare sørg for å ha en solkrem spesielt formulert for din hudtype. Hvis du har tykt hår, er det ulike typer ultrafiolette kammer du kan kjøpe i tillegg.

Kosthold og vekttap er også sies å rydde opp lapper i forbindelse med psoriasis. Sørg for å spise en balanse diett og mosjon på daglig basis. Unngå å konsumere alkohol og røyke sigaretter.